A saját apámat utálhatom?
verte az anyám és valahogy megszeretném torolni(piás volt mindig) hogy lehetne úgymond bosszút állni rajta hogy ne lehessen feljelenteni?
14 éves fiú vagyok szerencsére nem ismer meg soha elötte megyek el és köszön jónapot
Mi értelme lenne bosszút állni? Ne süllyedj le a szinvonalára. Annyi fontos dologgal foglalkozhatnál ilyen idősen. Lányok, tanulás, sport, barátok. Ne legyél ugyanolyan mint ő, mert ezzel a bosszúállás dologgal pont ugyanazt kezded el csinálni, amit ő csinált.
Felejtsd el.
szia.
én 17éves vagyok de nem ajánlom h most menj neki aterodnak mert megverhet nagyon.
várj legalább 16-17éves korodik és akk próbálj vmit tenni. én már most visszaütök neki ha olyan van. szemébe mondtam ha baja van ne 1ből verekedjen. érti is a dolgát a mai napig.
Szia!
Persze, hogy utálhatod...
Én is megutáltam az enyémet. Anyám mindent megtett érte, o meg kirohogte 20 éven át. Aztán mikor eljottunk otthonról még anyámat beszélte le, aki eddig eltartotta. Utána mindent megtett, hogy idegesítsen és tonkre tehessen minket.
Egyértelmuen lehet utálni egy apát! Sot, én az enyémet már nem is tartom annak, mert soha sem viselkedett úgy, most meg már meg sem ismer, nem is koszon nekem, de jobb is így.
Neked pedig azt tanácsolom, hogy ne akarj bosszulkodni, mert ezek az ilyen "apák" mindenre képesek, foleg ha isznak, tapasztalatból mondom, mert az enyém is alkoholista volt, talán még most is az... Elrontotta magát
Szia!
Én se szeretem az apám. Hétvégente eljárok hozzá egy órára, aztán szevasz. Max 5 mondatot ha beszélek vele, és ennyi. Pont annyi törődést kap tőlem, mint én tőle eddigi életem során...szerintem ez elég bosszú neki, mert biztos érzi, hogy valamit elrontott, és nem volt jó apa...és most már nem is lesz az.
L/22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!