Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy legyek jóba megint a...

Hogy legyek jóba megint a keresztszüleimmel?

Figyelt kérdés

Pár éve a nagymamám meghalt,és apu meg a testvére nem maradtak olyan jó viszonyban,vagyis nem járnak ide,és csak én meg a hugom mentünk oda EDDIG! Mert a tesóm múlt héten lement hozzájuk,ellopott tőlük 10.000 forintot, és még hazudott is nekik hogy el kell mennie,és hazajött egy discoba,és ma beszéltem a keresztapámmal,és azt mondta hogy énse mehetek le. Pedig én nem csináltam semmit.

14L

2011. júl. 26. 13:31
 1/3 anonim ***** válasza:
semmit ne csinálj, ahol nem látnak szívesen, oda nem kell menni...
2011. júl. 26. 13:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Próbálj velük beszélni.Mond meg,hogy arról amit a testvéred csinál te nem tehetsz,és hogy te is szégyelled,hogy ilyeneket csinál(biztos nem ez volt az első esete)és hogy gondolják végig még egyszer a történteket.
2011. júl. 26. 13:52
 3/3 anonim ***** válasza:

Keresztapád azért mondta ezt neked, mert berágott, "neveletlennek" tartja a tesódat, és azt gondolja te is olyan vagy. Én úgy próbálnám helyre hozni a helyzetet, hogy apámnak beszámolnék a gerinctelen tesómról, és kérném hogy adja oda a 10.000 ft-ot,(te átviszed nekik) és büntesse meg a tesót.

Ha a pénzz meglenne, átmennék semmi telefonálás nélkül, személyesen visszaadnám a pénzt, és elnézést kérnék az Ö nevében, szerintem igy megenyhülnének.

2011. júl. 26. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!