Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális az ha egy egyedülálló...

Normális az ha egy egyedülálló pasi szinte már tisztaság, és rendmániás lesz a lakásában?

Figyelt kérdés
Úgy értem ha pl.minden felületnek külön-külön a kifejezetten arra gyártott márkás tisztítószereket vásárolja, elektromos illatosítókat használ lakásom belül ill. ruhaillatosítókat a szekrényekben.
2011. júl. 25. 19:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Hát kicsit már fura de ha nem ez irányírja az életed akkor még nem baj. Ha az ember saját magára takarít akkor ilyen lesz, én is tapasztaltam. Sosem elég jó a tisztaság, és sokkal jobban vigyáz rá. És ha ezek után megint valaki más takarít akkor nem tudja elviseni, mert nem olyan mint a sajátja. :D
2011. júl. 25. 19:58
 12/20 anonim ***** válasza:

Hát engem le lehet pontozni, de a túlzott rendmánia és pedantéria egy nőnél is, de főleg egy pasinál elég különc és furcsa...

Volt pasim is ilyen volt (hozzáteszem én is szeretem a rendet, de azért mindennek van határa) és az élete a munkáról és a takarításról szólt. Minden hétvégén takarítani KELLETT, nem lehetett egy pólóm sem a székre téve, vagy egy melltartóm a szárítón, mert azt azonnal mosni kellett, be a szekrénybe, minden szombaton felkeltünk és első volt a takarítás, portalanítás (hozzáteszem nem is volt por sehol, enni lehetett volna a padlóról is), de azért folyton suvickolni, pakolni, porszívózni kellett.

Nem hagyhattam a magazinom az asztalon mert annak az újságtartóban a helye... Brrrr... Borzasztó volt, egy örök görcs és mánia volt az életünk. Szakítottunk. Na nem ezért, de ez is közrejátszott, én így nem tudnám leélni az életem.

Feltettem magamban a kérdést, hogy ha egy ilyennek gyereke születik, akkor mit fog csinálni? Ha látná a volt párom, hogy a kislányom milyen rumlit tud csinálni seperc alatt és hogy tejpépezi össze a konyhaasztalt, asszem infarktust kapna:)

2011. júl. 25. 19:58
 13/20 anonim ***** válasza:

Én nagyon örülnék egy ilyen férfinak. Én egy disznó pasival jártam egy darabig, sajnos amilyen megnyerő modorú volt, de annyira kiábrándítóan koszos és igénytelen otthonnal.

Ezért is szakítottam. Nálam ha egy pasi nem tud tisztaságot csinálni, nem is kell.

Ha majd lesz családod, már nem lesz erőd a szöszöket felszedni, örülsz ha elmosogatsz:D

2011. júl. 25. 19:59
 14/20 anonim ***** válasza:
Az én pasim is ilyen, csak tőlem várja el a megvalósítást.
2011. júl. 25. 20:00
 15/20 anonim ***** válasza:

Nem, szerintem nincs ezzel semmi gond (bár ha napi rendszerességgel súrolsz át mindent, az már beteges, de ha csak pl hétvégén csinálod ezt, az ok).

Ahogy eddig sikerült megfigyelnem, az egyedülálló pasik azért szoktak tisztaság- és rendszeretők lenni kicsit az átlagtól erősebben, mert utánuk nincs aki takarítson, rendet tegyen. Meg a férfiak azok, akik inkább maximalisták a munkában - és ez alatt értendő a házimunka is.

Járhatnál hozzám is takarítani időnként :))

2011. júl. 25. 20:08
 16/20 anonim ***** válasza:

Nem normális, mert elképzelhető, hogy nem fogsz tudni leszokni róla. Mit teszel, ha családod lesz?

Nevelőm is rendmániás, hát képzelheted, mi van itt néha. Mikor a gyerekek játszanak, és nincs kupi (csak amolyan normális, vonatpálya a földön, ilyesmik, de nem rendetlenség), de ő kiveri a balhét, h szalad a szoba. Meg kitakarítok, és képes két nap múlva utánam csinálni, h ez nem jó - én meg kib.szott kellemesen érzem magam, kb. lesz.rja a munkámat.

Szal csak óvatosan a rendmániával - amúgy már a nevében is benne van (mánia), h közel sem természetes állapot.

2011. júl. 25. 20:09
 17/20 anonim ***** válasza:

100x inkább ilyen legyél mint igénytelen. sajnos laktam együtt igénytelen lánnyal (!), az idegeimet megette az alatt a két év alatt. sajnos kényszerből volt az együttlakás, hosszú történet.

na meg takarítottam már ki mocskos lakást, amit egy pasi hagyott ott. az első óra után meg tudtam volna fojtani egy kanál vízben, a következő 2 órában már puszta kézzel is. :)

2011. júl. 25. 20:22
 18/20 anonim ***** válasza:
Ide nekem egy ilyen férfit, de hirtelen! Én inkább többet dolgozom, csak hogy meg tudjak fizetni egy takarítónő. Szégyen vagy nem szégyen, de ez van. Maximalista vagyok, nekem egy szimpla felmosas is vagy egy óra. Inkább neki sem állok mert 4-5 óra alatt sem végzek sosem.. Ja, kb 50 nm.
2011. júl. 25. 22:13
 19/20 anonim ***** válasza:

Kemény, egyesek szerint csak az igénytelenség és ez van.

Szerintem normális, de nem jó. A túlzott rendmánia már már olyan rossz mint az igénytelenség, csak míg az igénytelent semmi sem érdekli, addig a rendmániásnál kb nem lehet magad elengedni.

2011. júl. 25. 22:57
 20/20 anonim ***** válasza:
én nő létemre nem vagyok tisztaság és rend mániás, mármint szeretem, csak lusta vagyok sajnos. igazából nem zavarna addig, amíg nincs felhánytorgatva, hogy mindent a pasi csinál, főleg, ha senki nem kérte, ill. ha felmentem egy ilyen férfihoz tetszett a dolog, de amikor kiakadt, mert leesett egy hajszál a pulcsimról és szaladt vele az erkélyre, azt már egy kicsit túlzónak tartottam... de egyébként minden tiszteletem az övé, csak ha családja lesz, a feleségétől gyerek mellett azért ne várjon csodát...
2011. júl. 26. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!