Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem antiszociális,...

A férjem antiszociális, hogyan tudom erről leszoktatni? Félek, hogy az 1 éves fiam is eltanulja ezt a magatartást! Sehová nem tudunk menni, mert ő mindig rosszul érzi magát és elbujkál, csak ne kelljen beszélnie senkivel!

Figyelt kérdés
2011. júl. 25. 15:25
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
60%
Kisebbsegi erzete van. ugy erzi, nem jo tarsasag, amit mondana senkit nem erdekli. Igy bujik ki a "bukasbol".
2011. júl. 25. 15:46
 12/24 anonim ***** válasza:
46%
Szia! Nálunk is ugyanez volt. Ráadásul informatikus a férjem, képzelheted. A gyerekekre nem volt kihatással, rám viszont igen. Sajnos, én is visszahúzódobb lettem miatta. Nálunk pszichológus segített csak.
2011. júl. 25. 15:49
 13/24 anonim ***** válasza:
Kedves Kerdezo! A depresszio nem onmagaban allo betegseg, hanem oka van. Ha az ok megszunne, talan megvaltozna. De egyebkent nem biztos, hogy depresszios (te ismered a helyzetet, hogy van-e erre oka), lehet, hogy ilyen. Pl. en sem nagyon szeretek emberek koze menni. Egyszeruen ilyen vagyok, otthonulos. Persze szivesen beszelgetek emberekkel, sot, de nagyon ritkan megyek ilyen helyre es akkor jol esik. Nem mindegy, hogy kirol van szo. Van olyan, akivel az ember szivesen beszelget, mig masok (akik negativ energiat sugaroznak) taszitjak az embert. A megfelelo embereket kell megtalalni tarsasagnak es az nem konnyu manapsag. Jobb egyedul, mint olyannal, aki hatba szur.
2011. júl. 25. 15:50
 14/24 A kérdező kommentje:
Szerintetek nincs köze az alkalmazkodó képességhez ennek a dolognak? Nem tud alkalmazkodni és nem is akar, még hozzánk sem a gyerekkel! Az ő családjában nincsenek kötelező dolgok, nem fontos az együtt ebédelés vagy vacsorázás, a karácsony stb...
2011. júl. 25. 15:51
 15/24 anonim ***** válasza:
9%
Alkalmazkodj hozzá! A párom is ilyen, már 4 éve együtt vagyunk, de ha mindketten otthon vagyunk akkor: szexelünk, majd cigizés közben beszélgetünk az ágyban, közös fürcsi, majd megint szex, vacsorázni általában úgy szoktunk, hogy leülünk piknikezni a szőnyegre. Sosem megyünk sehova, de még is rohadt jól érezzük magunkat:d
2011. júl. 25. 15:58
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Meddig alkalmazkodjon a kerdezo? Meg a kovetkezo 30 evig? Na ne. Szex, cigi, duma, szex, piknic a szonyegen, szzex, es kezdodik elolrol. Par evig jo, de aztan ez is unalmas lehet. Tul eloirott, nincs semmi meglepetes. Nem beszelve arrol, addig 1 eves babaval mit csinaljon? Kikuldi setalni?
2011. júl. 25. 16:04
 17/24 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy alkalmazkodo kepesseg hianya okozza. Lehet, hogy regen csufoltak gyerekkent es sokat volt egyedul, igy megszokta. Az is lehet, hogy nincs tul sok onbizalma, igy nem gondolja azt, hogy tetszene masoknak, mint beszedpartner. Azt nem ertem, hogy miert nem tudod ezeket tole megkerdezni? Meg kellene tudnotok ezt beszelni.
2011. júl. 25. 16:07
 18/24 anonim ***** válasza:
0%
Unalmas? Neeem. Még annyi minden szoktunk csinálni! Filmezés, tánc, és itthon is belehet ám piálni!:D Oké mi nem akarunk gyereket(ezt szeretem benne a legjobban) szóval a babával tényleg nem tudom mit lehetne addig csinálni.:s
2011. júl. 25. 16:08
 19/24 A kérdező kommentje:

Kedves FromOz!

A számból vette ki a szót :)) Ezen mi már túl vagyunk, most már van egy gyermekünk és nem tudunk a szőnyegen piknikezni :)))) De nem is ezzel van a probléma! Egy olyan emberhez nem lehet alkalmazkodni, aki maga nem képes erre, mert azt képzeli, hogy ő mindannyiunknál különb......

2011. júl. 25. 16:08
 20/24 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnalom. Egy vigasz van tan, hogy gyerek biztos nem fogja atvenni ezt az eletmodot, viselkedest. Tegyen rola, hogy igy legyen. Gyerekek a kornyezetukbol sokat tanulnak. Ha mas nincs, vigye gyereket egyedul, tarsasagba, allatkert, vidampark, park, stb. Nem kell apja peldat venni, baba meg fog tanulni szocialodni. Sok sikert. Mint ferj, nem tudom mit tudna csinalni. Ez az On dontese.
2011. júl. 25. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!