Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ma van életem legrosszabb...

Ma van életem legrosszabb napja! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

27 éves nő vagyok, 5 éve élek együtt a férjemmel, és MA van az első házassági évfordulónk! A férjem csendes, bújós, aki naponta elmondja mennyire szeret, de mint kiderült egy sunyi disznó is!! Ez az évem katasztrófálisan indult:sérv, több fogászati kisműtét, munka mellett iskola, vizsgák + háztartás. Pont a vizsgám napján jöttem rá teljesen véletlenül, hogy a férjem 1 hónapja fűzi egy kiscsaj fejét, szexkapcsolatot akar vele..ténylegesen nem találkoztak, mert a lány nem ért rá, és szerintem ő nem is gondolta komolyan, de a férjem elég kitartóan ostromolta. Kérdőre vontam, és persze jött az ilyenkor szokásos szöveggel: nem gondolta komolyan, engem szeret, hülye volt, soha többet...stb. Kifogás volt persze, hogy ÉN nem vagyok már olyan, mint a kapcsolatunk elején. Van ebben is valami, de talán már ő sem olyan! Szeretjük egymást, nem értem miért kellett ezt tennie velem! Most persze minden szavam lesi, és próbál nagyon kedves, és odaadó lenni. Megmondtam neki, hogy nem szeretném megünnepelni az évfordulónkat, mert úgy érzem nincs mit, de hogy még el is felejti!! fogalma sincs, hogy ma van! nem várok virágcsokrot, ékszereket, vacsorát, de talán egy mondatot, hogy igen, tudom, hogy ma van, és boldog évfordulót! csak ennyit!!

Ami még ennél is fájóbb, hogy már nagyon szeretnék egy babát! ezek után nem tudom, hogy merjek-e vele bevállalni egyet, hisz jelenleg minden bizalmam elszállt vele szemben! de ez a baba téma nagyon bánt! Érzem, hogy itt lenne az idő, megvan mindenünk ami kell egy gyerekvállaláshoz...

Persze minden unokatestvérem, évfolyamtársam, kolléganőm most terhes, vagy épp megszült (csak ebben a hónapban 3-n szültek, és még 4-n fognak 1 hónapon belül)..erre villámcsapásként tegnap a legjobb barátnőm, akinek se lakása, se állandó kapcsolata, kiderült hogy terhes! nagyon szeretem őt, és bárhogy dönt is mellette állok, de egyszerűen éjszaka összeomlottam! végig zokogtam az éjszakát, és ma is minden percben sírhatnékom van! Tényleg ez a legszörnyűbb nap az életemben, és fogalmam sincs lesz-e jobb, vagy mit tegyek most! :((

2011. júl. 24. 11:53
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
69%
ne bántsátok már a kérdezőt! 27 éves érthető hogy vágyik már egy kisbabára, minden normális nőnek vágynia kéne rá ebben a korban, ő is érzi hogy gond van a kapcsolatában nem jó döntés most belevágni a gyerekvállalásba, de vágyna egy babára és kész, szálljatok már le róla
2011. dec. 4. 16:53
 22/23 anonim ***** válasza:
45%
Ha naponta "mondogatja",hogy mennyire szeret akkor minek vagy meg vele?
2015. márc. 10. 21:06
 23/23 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező,mi lett végül?
2020. júl. 4. 04:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!