Szerintetek mennyi a még elfogadható korkülönbség egy nő és egy férfi között? Úgy hogy a nő a fiatalabb.
A társadalmilag elfogadott korkülönbség az idősebb fél korának a fele plusz 8.
DE: ki a sz@rt érdekel, hogy a társadalom mit gondol?
Akkor min gondolkodsz?Ha tetszik és te is neki,akkor nem szabad mások véleményére adni.Soha nem úgy kell élni ahogy a környezeted elvárja,hanem ahogy te jól érzed magad,hisz hát mindenkinek csak 1 élete van.
Egy ekkora korkülönbségben csak azt az egy "veszélyét" látom,hogy esetleg ő már nem askar gyereket a korából kifolyólag te meg még igen.Amúgy ha nem is fordulna ilyen komolyra,ha csak 3-4 év boldogságod lenne,és rájössz h nem ezt kerested,már megérte.
Ha mondjuk arab, akkor biztos van legalább 1 felesége,akit nem fog, otthagyni.Ezekszerint gyereke is van.Magyarországon nem vehet feleségül.
Én ezt a szitut nem vállalnám be.
Ezt már valahová leírtam.
Ha rólam van szó, akkor 5 év.
Ha másról van szó, akkor nem érdekel.
Én még a 30 év különbségre is azt mondom, hogy elfogadható. Én is belezúgtam egy nálam 28 évvel idősebb pasiba. Mondjuk én idősebb vagyok, mint te.
Amúgy senkinek semmi köze hozzá, hogy mekkora korkülönbség van két ember között. Szerintem ne azzal foglalkozz, hogy mások mit mondanak, és gondolnak, mindenki összes elvárásának úgysem tudsz/tudtok megfelelni. A legfontosabb, hogy magadnak megfeleljen a dolog!
Hajrá, és sok sikert a kapcsolathoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!