Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik társkereső oldal lehet ez?

Melyik társkereső oldal lehet ez?

Figyelt kérdés
Tudom sokan elítélik ezt, de sajna már kb 2 éve tartó házasságtörésről lenne szó. Végre sikerült kicsit megnéznem az oldalt, bár csak oldalról :P. A tetején piros, utána narancssárgás, és a keresett személyek kék bubiban vannak, az oldalsáv baloldalon pedig piros. Az a hely ahol a paramétereket állítják be szintén egy világoskék bubi. Az eléréséhez először belép valamilyen oldalra és onnan kattint tovább erre. Bár ez lehet, hogy a belépési felület. Itt egy igen rossz minőségű kép, ami hátha nyújt egy kis segítséget a felismerésben: [link] Kérlek segítsetek! -- nem kérek az oltásokból, hogy ez személyjogsártés és egyebek, mert a feleséget hitegetni, hogy milyen jó férj blabla az sem szép dolog !!!--
2011. júl. 24. 08:56
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Igen édesapámról van szó. Anyának nincs ellenére a dolog. Sajnos már nagyon rég nem túl jó a házasságuk, de anya megpróbálja eltűrni a dolgokat, a családi béke fenntartása végett, bár ennek sincs sok értelme :P : (.
2011. júl. 29. 22:30
 22/28 anonim ***** válasza:
Eropolis.hu ? Bár ez inkább szexpartner kereső
2011. júl. 30. 05:03
 23/28 anonim ***** válasza:

Kicsi lány, értem hogy a szüleid életét gázosnak találod. De biztos az a legjobb ha apádat lebuktatod? Ha anyukád úgyis tudja hogy megcsalja, vagy legalábbis mióta ismerkedik apád (szerintem egyébként ez egy szexpartner kereső amiről beszéltél) és nem tesz ellene semmit, csak eltűri, akkor mivel leszel beljebb ha konkrétan lebuktatod? Vagy anyukádat akarod rábírni hogy váljon el?

Tudod ha a válóper miatt érdekel a dolog, akkor a bírót nem érdekli, hogy ki csalt meg kit és kinek a hibájából van a válás. A legjobb ha közös megegyezés van, az meg igazából csak akkor sikerül, ha nincs nagy harag a felek között. Ha most apádat lebuktatod, akkor anyukád jogosan fog rá még jobban neheztelni, és jobban elmérgesedik az amúgy is pocsék kapcsolat. Én azt mondom neked, hogy inkább anyukáddal próbáld meg kettesben megbeszélni, hogy mit szeretne, mit érez a legjobb megoldásnak. Mondd meg neki, hogy részedről nem baj ha elválnak, de te is azt szeretnéd ha anyukád boldog lenne. Tudod szerintem jobb egyedül mint egy pocsék házasságban. mert most miért vannak együtt még? Nyilván miattad. meg lehet hogy anyagilag is nehézkessé válik ha elválnak. Beszéld ezt meg vele, hogy mi lenne a legjobb. Ha azt mondja, hogy nem, nem akar válni, akkor meg hagyd apádat békén. Lehet hogy pillanatnyilag ő keres más nőt, de valahol őt is meg kéne érteni, mert a férfi is ember, és neki is kell boldogság. Ha otthon nem megy a dolog, akkor mást keres. Nem szép dolog, igazad van, de ha elválni nem lehet, akkor mit tegyen? Érted ugye.

32/N

2011. júl. 30. 09:07
 24/28 anonim ***** válasza:
Egyértelműen a lovebox, valaki írta már az előbb. De ha valaki párkeresőn regisztrál, akkor már fix, h csalinkázik is? Lehet, h csak csetel, vagy csak simán levelez vkivel.
2011. júl. 30. 11:07
 25/28 A kérdező kommentje:
Nos tegnap láttam még azt hogy ahonnan belép az lila, baloldalt van a kép, alatta vagy kereső mező, vagy a bejelentkezési felület. Oldalt kis képek ... nagyon olyan mint a freelove. hu viszont mikor belépek már annyira nem hasonlít :P. Ott lehet valamit állítani hogy piros legyen vagy ilyenek? Meg neki nem is egy szem van a profilkép helyett hanem egy szürke emberke, mint mondjuk mayvippen volt.
2011. júl. 31. 10:46
 26/28 anonim ***** válasza:
love.hu-t nézted?
2011. júl. 31. 12:05
 27/28 A kérdező kommentje:
Igen, de ez nem igazán hasonlít. Amúgy emlékszem régen azt le tutdtam olvasni miközben gépelt, hogy free ... csak sajna nem nagyon hasonlított. Lehet az oldal stílusát változtatni? Vagy ha fizetünk érte lesz olyan? Vagy van valami mellékoldala?
2011. júl. 31. 12:14
 28/28 blackduck válasza:

Látom,hogy már régi a post,de hátha még terítéken van a téma..

A kedvesem.hu narancs-piros színű,alapból,nem témaváltoztatás után!

2011. dec. 25. 11:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!