Melyik társkereső oldal lehet ez?
Kicsi lány, értem hogy a szüleid életét gázosnak találod. De biztos az a legjobb ha apádat lebuktatod? Ha anyukád úgyis tudja hogy megcsalja, vagy legalábbis mióta ismerkedik apád (szerintem egyébként ez egy szexpartner kereső amiről beszéltél) és nem tesz ellene semmit, csak eltűri, akkor mivel leszel beljebb ha konkrétan lebuktatod? Vagy anyukádat akarod rábírni hogy váljon el?
Tudod ha a válóper miatt érdekel a dolog, akkor a bírót nem érdekli, hogy ki csalt meg kit és kinek a hibájából van a válás. A legjobb ha közös megegyezés van, az meg igazából csak akkor sikerül, ha nincs nagy harag a felek között. Ha most apádat lebuktatod, akkor anyukád jogosan fog rá még jobban neheztelni, és jobban elmérgesedik az amúgy is pocsék kapcsolat. Én azt mondom neked, hogy inkább anyukáddal próbáld meg kettesben megbeszélni, hogy mit szeretne, mit érez a legjobb megoldásnak. Mondd meg neki, hogy részedről nem baj ha elválnak, de te is azt szeretnéd ha anyukád boldog lenne. Tudod szerintem jobb egyedül mint egy pocsék házasságban. mert most miért vannak együtt még? Nyilván miattad. meg lehet hogy anyagilag is nehézkessé válik ha elválnak. Beszéld ezt meg vele, hogy mi lenne a legjobb. Ha azt mondja, hogy nem, nem akar válni, akkor meg hagyd apádat békén. Lehet hogy pillanatnyilag ő keres más nőt, de valahol őt is meg kéne érteni, mert a férfi is ember, és neki is kell boldogság. Ha otthon nem megy a dolog, akkor mást keres. Nem szép dolog, igazad van, de ha elválni nem lehet, akkor mit tegyen? Érted ugye.
32/N
Látom,hogy már régi a post,de hátha még terítéken van a téma..
A kedvesem.hu narancs-piros színű,alapból,nem témaváltoztatás után!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!