Tudom sokan elítélik ezt, de sajna már kb 2 éve tartó házasságtörésről lenne szó. Végre sikerült kicsit megnéznem az oldalt, bár csak oldalról :P. A tetején piros, utána narancssárgás, és a keresett személyek kék bubiban vannak, az oldalsáv baloldalon pedig piros. Az a hely ahol a paramétereket állítják be szintén egy világoskék bubi. Az eléréséhez először belép valamilyen oldalra és onnan kattint tovább erre. Bár ez lehet, hogy a belépési felület. Itt egy igen rossz minőségű kép, ami hátha nyújt egy kis segítséget a felismerésben: [link] Kérlek segítsetek! -- nem kérek az oltásokból, hogy ez személyjogsártés és egyebek, mert a feleséget hitegetni, hogy milyen jó férj blabla az sem szép dolog !!!--
Én linkeltem a mydate-t. Annyit még hozzátennék, hogy alapbeállításban nem ezek a színek jönnek be. Testreszabásnál viszont úgy rémlik, van ilyen.
2011. júl. 24. 09:52
12/28 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy laptopon nézi és a háta mögött csak ablak van xx, szóval nem lehet közvetlen odaférni, és amíg odaérünk kilép teljesen. Az is jó, hogy mindig lehúzza a redőnyt, nehogy valaki belásson :P.
2011. júl. 24. 09:52
13/28 A kérdező kommentje:
Hát nemtudom, ez a mydate nem hasonlít annyira. It lekerekített bubikban vannak az emberkék. Huh már majdnam végignézem az összes oldalt :P de nem hasonlítanak rá tulságosan :(.
2011. júl. 24. 10:04
14/28 anonim válasza:
www.lovebox.hu
2011. júl. 24. 10:22
15/28 anonim válasza:
egyébként miért jó, ha lebuktatjátok. ha apud el akar válni, azt mindenféle "bizonyíték" nélkül is megteheti.
ha már úgyis tud a megcsalásról, akkor minek kell még nyomozgatni?
2011. júl. 24. 10:41
16/28 A kérdező kommentje:
Nem tudok arról hogy válni szertne :p. Egyébként meg jópofizik anyával mintha semmi sem történt volna, meg kérdezgeti hogy mivan, mért ennyire tartózkodó mostanság bla bla ... lehet hogy már elfelejtete a korábbi incidenseket vagy nem tudom :P. Pedig saját magát lebuktata egyszer. Anya poénból kérdezte, hogy én nem e tudok valami jó randioldalt, és utána megkérdezte apát is, azt mondta nem. Viszont később elkezdi: én nem akartam komolyan, csak nézelődtem bla bla (előttünk nem akartam). Ilyen dumával. Amúgy szerintem elsőnek mikor bekapcsoltuk az előzményeket, lehet hogy azt gondolta nem láttunk semmit, csak azért óvatosabban nézelődött xx. Nos a lebuktatás és eközött eltelt néhány hónap, és most újra kezte. Amúgy voltak dolgai még :P. Meg találtunk egy olyn doc.ot amiben hamis e-mail címek voltak, hamis vezetéknévvel meg ilyenek, cifrábbnál cifrább jelszabakkal xx. (monjuk jó, hogy a gépén tárolja a jelszavait xx)
2011. júl. 24. 11:01
17/28 anonim válasza:
De ha megvan az oldal, akkor se vagy sokkal előrébb... vagy talán felregisztrálsz te is és ál adatokkal megpróbálsz megismerkedni vele? vagy nem tudom hogy lehetne ezzel lebuktatni hogy tulajdonképpen mit csinál...
Egyébként simán lehet, én is voltam ilyen oldalon, és írogatott nekem egy nős hapsi otthonról, legalábbis gondolom éjjel 1kor otthonról írogatott :) nem is értettem hogy nem bukik le. Mellesleg ehhez már nagyon le kell kakilnia a dolgokat, hogy ennyire nem érdekli mikor bukik le.
2011. júl. 29. 21:15
18/28 A kérdező kommentje:
A lebutasás részhez van tervem : ) Már csak az oldal címe kéne xx
2011. júl. 29. 21:24
19/28 anonim válasza:
Kicsit off.
Félre ne érte, drukkolok neked, és nagyon tisztelték, h ilyen higgadtan kezeled a dolgot. Az édesapádról van szó,? Anyukad is szeretné,h lebuktasd? Nem biztos, h bele kellene avatkozni neked. Ha vki lebuktatná,az Anyud legyen. Az jobb lenne. Egyszer már beleszeretett, sanszos, h mégegyszer bele fog.
2011. júl. 29. 22:07
20/28 anonim válasza:
22:07-és vk
Bocs az elírásokért, csak a telóm átírja a szavakat. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!