Szülők! Ti este meddig engednétek el a 14 éves lányotokat a barátaival a városba?
Én Mohácson élek, Pécsen vagyok kollégista, most leszek tizedikes. Nyolcadikban ha olyan volt, akkor engem simán elengedtek éjjel egyig vagy kettőig, de ilyen nem sok volt. Ha volt valami program, kilencig vagy tízig kint lehettem, alapból pedig kb. hét-nyolc. Ez volt iskolaidőben. Nyáron az alap volt a kilenc és tíz.
A koleszban (pont a sétatér és a szit alatt) az alap kimenőnk idén nyolc és fél kilenc volt, mit ne mondjak, eléggé irritált minket, hogy még a hetedikeseket is tovább engedik, de no comment =) Ha bármi programunk akad, akkor persze tovább is adnak kimenőt, szalagavatóra pl. kettőig.
Ha koleszon kívül, itthonról utazok be Pécsre, maradhatok akármeddig. Na, jó, nem, mert az utolsó busz haza fél tizenegykor elindul, de így is majdnem éjfélre leszek itthon. Nem épp a legjobb környéken élek Mohácson, mindennapos itt a rendőrség, stb., de így is megengedik, hogy egyedül menjek-jöjjek késő éjjel.
Azt hiszem, nagy szerencsém van a szüleimmel, hogy ennyire bíznak bennem =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!