Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Melegek, leszbikusok! Kötnétek...

Melegek, leszbikusok! Kötnétek bejegyzett élettársi kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Igen/nem? Miért? Szerintetek milyen előnye és hátrányai vannak? Kötnétek-e akkor, ha valamit változtatnának rajta? Mit?

Akkor is válaszoljatok, kérlek, ha nem éltek párkapcsolatban: tök mindegy. :)

Kérem a beszólásokat mellőzni. :)

(A kategóriaválasztásom szándékos, mert ez nem szex, hanem végtére is - valami családi, ahhoz hasonló.)

2011. júl. 23. 18:34
 1/8 anonim ***** válasza:
51%

Nem kötnék semmilyen bejegyzett élettársi kapcsolatot,semmiféle esküvőt sem,akkor sem ha lehetne.Még pedig azért nem,mert ha összevesznénk esetleg és szakítanánk,akkor az megint válást vonna maga után..stb.

Gyerek meg úgysem lehet.Akkor felesleges.

(leszbikusok)

2011. júl. 23. 18:38
 2/8 anonim ***** válasza:
73%

Én nem vagyok leszbikus, de szerintem kössenek.

Ugyan olyan joguk van a melegeknek is tartozni valakihez, hivatalosan is, mint a heteróknak.

2011. júl. 23. 18:39
 3/8 anonim ***** válasza:
91%
Tudnak örökölni egymás után, kifejezik valahogy az összetartozásukat. Már ez is előrelépés.
2011. júl. 23. 18:39
 4/8 anonim ***** válasza:
70%
Szia! Én igen kötnék, bár még kell néhány év a barátnőmmel mire eljutnánk oda:) Szerintem nagyon szép, jó ötlet valahogy megerősíteni 2 szerelmes ember kapcsolatát valamilyen módon. Bár ez minden beállítottságra érvényes nálam. Előnyök: néhány jogi dolog, amit ha különállóak lennének nem kapnának meg, és ha valaki nem szeretné folytatni könnyebb felbontani, mint egy házasságot. Hátrányok: talán itt is jogi dolgok, hiszen nem annyira "erős" mint a házasság. Szerintem az egyetlen változtatás, amit Magyarországon csinálhatnak vele, az hogy eltörlik :/ 19/L
2011. júl. 23. 18:47
 5/8 anonim ***** válasza:
54%

Én nem vagyok leszbikus, de ha az lennék, kötnék. Számomra nagyon fontos "így" is az ilyesmi, én nem vallom azt az elvet, hogy az csak egy papír.

20L

2011. júl. 23. 18:56
 6/8 anonim ***** válasza:
65%
Én sem vagyok leszbikus,de szerintem is kössenek.Nem minden heteró ember,hanem MINDEN ember egyenlő,mindenkinek joga van a házassághoz és a gyermekvállaláshoz!
2011. júl. 23. 18:57
 7/8 anonim ***** válasza:
47%
*kötnék
2011. júl. 23. 18:58
 8/8 anonim válasza:

szia.

mi 7hónapja vagyunk együtt a bnőmmel,és tegnapelőtt eljegyzett.

szerintem csak elönye van a dolognak.

sajnos pár helyen már megtapasztaltuk,(ügyintézés,orvos stb.)hogy amíg nem hivatalos a kapcsolat,addig semmibe sem veszik,úgy kezelnek bennünket,mintha semmi közünk nem volna egymáshoz.

2011. aug. 8. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!