Melegek, leszbikusok! Kötnétek bejegyzett élettársi kapcsolatot?
Igen/nem? Miért? Szerintetek milyen előnye és hátrányai vannak? Kötnétek-e akkor, ha valamit változtatnának rajta? Mit?
Akkor is válaszoljatok, kérlek, ha nem éltek párkapcsolatban: tök mindegy. :)
Kérem a beszólásokat mellőzni. :)
(A kategóriaválasztásom szándékos, mert ez nem szex, hanem végtére is - valami családi, ahhoz hasonló.)
Nem kötnék semmilyen bejegyzett élettársi kapcsolatot,semmiféle esküvőt sem,akkor sem ha lehetne.Még pedig azért nem,mert ha összevesznénk esetleg és szakítanánk,akkor az megint válást vonna maga után..stb.
Gyerek meg úgysem lehet.Akkor felesleges.
(leszbikusok)
Én nem vagyok leszbikus, de szerintem kössenek.
Ugyan olyan joguk van a melegeknek is tartozni valakihez, hivatalosan is, mint a heteróknak.
Én nem vagyok leszbikus, de ha az lennék, kötnék. Számomra nagyon fontos "így" is az ilyesmi, én nem vallom azt az elvet, hogy az csak egy papír.
20L
szia.
mi 7hónapja vagyunk együtt a bnőmmel,és tegnapelőtt eljegyzett.
szerintem csak elönye van a dolognak.
sajnos pár helyen már megtapasztaltuk,(ügyintézés,orvos stb.)hogy amíg nem hivatalos a kapcsolat,addig semmibe sem veszik,úgy kezelnek bennünket,mintha semmi közünk nem volna egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!