Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen nagymama az, aki...

Milyen nagymama az, aki inkább a Szépművészeti Műzeumba megy ahelyett, hogy meglátogassa az unokáját, akit nem látott 2 hónapja?

Figyelt kérdés
2011. júl. 23. 14:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Emaileztek a nagyival?:O

Jesszus :D az én nagyszüleim azt se tudják mi az,sőt van mikor ki se tudjátok mondani,hogy számítógép :))

2011. júl. 23. 14:49
 12/18 anonim ***** válasza:
82%
Ti is elmehettek ám a Nagymamához, ha olyan jó a buszközlekedés.
2011. júl. 23. 15:06
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

ma 14:49

Nem email:))

pl:

Skype-kamera-dumcsi-frizura kritika,új pasi, másiknál új csaj kritika és soroljam? :D

2011. júl. 23. 15:23
 14/18 anonim ***** válasza:
84%

Sajnos, kifogtál egy nem nagyi típusú nagyit. Valóban, amíg picik az uncsik, csakis a személyes találkozás ad igazán élményt, örömet.

Ezt nem lehet erőltetni. Vagy jön , vagy nem.

2011. júl. 23. 15:26
 15/18 anonim ***** válasza:

nem éledtek fel benne a nagymamai ösztönök.

az én nagyim 100km-t utazott hetente 2x, csak hogy láthasson, amikor kicsi voltam. úgy, hogy reggel 4kor kelt, és az egész napot velem töltötte. imádtam őt.

az én anyum is tuti olyan lesz, h folyton ott fog lebzselni, ha megszületik az unokája. mondjuk ez még pár év múlva esedékes csak :)

2011. júl. 23. 16:12
 16/18 A kérdező kommentje:

A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:06

Mi elég sokat megyünk hozzá kocsival, amúgy 59 éves, rokkantnyugdíjas, 90%-os jeggyel közlekedik, olcsóbban jönne ki neki és egyszerűbben is. És ha a Szépművészetibe eltud menni busszal, meg metrózva és villamosozva, akkor szerintem hozzánk is el tudna jönni...

2011. júl. 23. 19:58
 17/18 anonim ***** válasza:
Ennyiből kéne véleményt nyilvánítani?Az unokát bármikor meglátogathatja,a program meg gondolom egyszeri alkalom,nem akarja kihagyni.Érthető.Csak 2 hónapja?az semmi
2011. júl. 24. 11:48
 18/18 A kérdező kommentje:
Ez saját maga által szervezett program volt, azaz akkor ment volna, mikor akar. És előtte megbeszéltük, hogy idejön, tehát vártuk is. És 2 hónap szerinted nem sok egy ilyen kicsi gyereknél??
2011. júl. 24. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!