Milyen nagymama az, aki inkább a Szépművészeti Műzeumba megy ahelyett, hogy meglátogassa az unokáját, akit nem látott 2 hónapja?
Emaileztek a nagyival?:O
Jesszus :D az én nagyszüleim azt se tudják mi az,sőt van mikor ki se tudjátok mondani,hogy számítógép :))
ma 14:49
Nem email:))
pl:
Skype-kamera-dumcsi-frizura kritika,új pasi, másiknál új csaj kritika és soroljam? :D
Sajnos, kifogtál egy nem nagyi típusú nagyit. Valóban, amíg picik az uncsik, csakis a személyes találkozás ad igazán élményt, örömet.
Ezt nem lehet erőltetni. Vagy jön , vagy nem.
nem éledtek fel benne a nagymamai ösztönök.
az én nagyim 100km-t utazott hetente 2x, csak hogy láthasson, amikor kicsi voltam. úgy, hogy reggel 4kor kelt, és az egész napot velem töltötte. imádtam őt.
az én anyum is tuti olyan lesz, h folyton ott fog lebzselni, ha megszületik az unokája. mondjuk ez még pár év múlva esedékes csak :)
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:06
Mi elég sokat megyünk hozzá kocsival, amúgy 59 éves, rokkantnyugdíjas, 90%-os jeggyel közlekedik, olcsóbban jönne ki neki és egyszerűbben is. És ha a Szépművészetibe eltud menni busszal, meg metrózva és villamosozva, akkor szerintem hozzánk is el tudna jönni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!