Megkéred a párod, hogy ne menjen el és mégis elmegy bulizni!?
Alapvetően nem vagyok féltékeny típus és megbízom páromba, ha haverjaival szervez programot nem zavar. Most azonban egy házibuliba ment, ahol ott lesz egy nő aki "szerelmes" páromban. A csaj tudja, hogy együtt vagyunk de nem zavartatja magát. Párom pedig nem olyan típus aki durván leépíti az ilyen nőket (sajnos, én ilyen vagyok és ezt se tudom megérteni, ebből is volt már konfliktusunk) Ő finoman próbálja lerázni, hogy ne bántsa meg, az mellékes hogy engem megbánt.
Szóval a lényeg, hogy megkértem hogy ne menjen el ebbe a buliba, azt mondta megbízhatok benne csak benéz, nem is lesz sokáig ott. Nem szoktam tőle sok dolgot kérni és nem is "tiltok" meg semmit. De ezt most nagyon elleneztem...ő pedig mintha meg se hallotta volna, azt mondta elmegy. És el is ment, az hogy engem is magával vigyen az eszébe se jutott. Nem lett volna hozzá kedvem, de elmentem volna miatta. Én pedig nem fogok ráparancsolni, hogy vagy én is megyek vagy te se mész sehova mert őt nem lehet szabályozni, semmire nem mentem volna vele.
Most itthon ülök és mérgelődöm, nem hiszem el hogy ennyit nem volt képes megtenni értem. Csalódtam benne.
Mit gondoltok erről?
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 08:33 - ez egy normalis felvilagosult gondolkodasu valaszolo
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 11:10
elmegy bulizni és tudja h a lány otthon milyen szomorú ezért - biztos hogy tudja?? A kerdezo megmondta a parjanak, hogy figyi vigye ma el, ha nem akkor szomoru leszek?
Tudod ha nem kommunikalnak a felek egymassal, az mindig csak problemahoz vezet. Ha a kerdezot zavarja, ha a parja nelkule megy el bulizni, akkor az a kerdezo felelossege, hogy ezt kozolje a parjaval. Butasag lenne elvarni a masiktol hogy telepatikusan kiolvassa az erzelmeit, gondolatait.
Szoval ezt igy konkretan kijelenteni, hogy a kedezot tutti nem szereti a parja az h*lyeseg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!