Mi itt a probléma megoldása?
Figyelt kérdés
Nem értem mi a baj. Eddig jól elvoltunk meg minden, hülyéskedtünk. Most meg azt mondja, hogy nem beszélünk el jól. 10 hónapja vagyunk együtt. Hogyan lehetne akkor többet beszélni úgy mindenről? Azt mondta mással jobban elbeszél meg hogy én is mással jobban eltudok, pedig én csak vele tudok, úgy érzem. Mi itt a baj most? Vagy hogy lehet ezt megoldani ?Köszi aki normálisat ír.
18/L
2011. júl. 22. 21:31
11/12 A kérdező kommentje:
Nem itt nem ez a baj. Nem bírjuk egymás nélkül már ha fél napig nem beszélünk msn-en:D Nagyon szeretem ős is és már megoldódott:D
2011. júl. 23. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!