Mi itt a probléma megoldása?
Nem értem mi a baj. Eddig jól elvoltunk meg minden, hülyéskedtünk. Most meg azt mondja, hogy nem beszélünk el jól. 10 hónapja vagyunk együtt. Hogyan lehetne akkor többet beszélni úgy mindenről? Azt mondta mással jobban elbeszél meg hogy én is mással jobban eltudok, pedig én csak vele tudok, úgy érzem. Mi itt a baj most? Vagy hogy lehet ezt megoldani ?Köszi aki normálisat ír.
18/L
Nem töltötök túl sok időt együtt?
Ha minden nap együtt vagytok, igazándiból nem is történik semmi, amit át tudnátok beszélni, amiről el lehetne beszélgetni. Ritkítsátok kicsit a találkákat, hidd el menni fog az.
nem vagy olyan mint amilyennek egy 18 évesnek kéne - megis kedves valaszolo, milyennek kell lennie egy 18 evesnek?
Figyelj kerdezo, ne akarj olyan lenni, amit elvar toled a tarsadalom/csalad/iskola/masok
Legyel olyan amilyen akarsz, viszont a kommunikacios kepessegeiden fejleszthetsz, ezzel nemcsak a parodnak hanem (foleg) onmagadnak fogsz oromet szerezni.
Nezz korul, van egy csomo komm.fejlesztos gyakorlat a neten. (persze elobb asd bele magad a temaba es tisztazd a fejedben mi az a kommunikacio :)
Sok sikert!
PRÓBÁLJ VÁLASZTÉKOSABBAN BESZÉLNI ÉS NORMÁLISAN FOGALMAZNI, Mert tényleg nem tudsz fogalmazni! Többet kéne olvasnod, egy 18 évesnek ettől jobban ki kéne fejeznie magát!
Bocs caps lock
18 évesen nem kell rögtön lekötnöd magad egy életre, ha nem működik, akkor nem működik, nem tragédia, ráérsz még férjet fogni...
Amúgy ha 2 hetente találkoztok, az meg édeskevés :/
Egyszer azt írod hogy sokat vagytok együtt aztán azt hogy nem vagytok sokat együtt...
Msn-eztek folyamatosan, ha nem látjátok egymást? Vagy telefonáltok? Nem kell mindig egymás nyakában lógni :D
Nem dől össze a világ ha 1 hétig nem beszéltek esetleg! Nem mindenki olyan, hogy mindig a párja társaságát keresi! Lehet szívesebben lenne a barátokkal, ismerősökkel minthogy veled gépezzen vagy telefonálgasson!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!