Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki a számodra szimpatikus ember?

Ki a számodra szimpatikus ember?

Figyelt kérdés

A kérdést úgy értem,hogy milyennek kell lennie egy embernek,hogy számodra szimpatikus legyen?

Egy felszínes emberrel tudsz jobban elbeszélgetni,vagy egy nem felszínessel?

Ha van párkapcsolatod,akkor ezekre is válaszolj,kérlek:

Hogyan ismerkedtetek meg?

Mióta vagytok együtt?

Számodra ő az igazi?

Hogy kezeled a konfliktusokat?

Kimutatod a haragot feléje?

Te vagy a párod hordja a nadrágot(ki az irányító)?

Milyen apró dolgaitok,szokásaitok vannak?:)

Ezekre a kérdésekre legfőképp azért várom a választ,mert szeretném tudni,hogy milyenek az itt válaszoló emberek.Tudom,hogy a szösszenetből nem ismerhetlek meg titeket igazán,de azért képet kaphatok rólatok.

2011. júl. 22. 16:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Attól függ, mi számít felszínesnek. Egy lánnyal simán el tudok beszélgetni a divatról, hajakról, csajosabb témákról, ha mindkettőnket érdekel, de a "pénzes pasi" téma már nem jön be. Jobb szeretem, ha valaki inkább természetes, mosolygós, és nyitott. Az a legfontosabb, hogy nyitott legyen.

Párkapcsolat-téma:)

Van barátom, októberben leszünk 2 évesek, úgyhogy most... *számol* 21 hónaposak vagyunk. Egy biliban ismerkedtünk meg, akkor nekem volt még barátom, és bár szimpatikus volt, inkább havernek tekintettem. Rá kb. 2 hónapra jöttünk össze. Januárban szakítottunk, de februárban megint összejöttünk.

Úgy érzem, hogy ő az igazi. Hihetetlenül szeretem, bár gyakran veszekszünk. El tudom képzelni mellette az életemet, bár még korai ezt kijelenteni. Remélem, hogy egyszer összeházasodunk:)

A konfliktuskezelés elviekben remekül megy, gyakorlatban meg sehogy. Hisztis vagyok és sírok egy nagyobb veszekedésnél, aztán bűntudatom van. De utána olyan jó kibékülni^^ Sajnos nagyon indulatos vagyok, nehezen rejtem el a haragom, kiabálok, bőgök, de próbálok ezen változtatni.

Mindketten nagyon erős egyéniségek vagyunk, de nem nyomjuk el egymást. Kezdetben nehéz volt, most sem csiszolódtunk össze teljesen, de jól haladunk.

Vannak "bevett" szokásaink, amik viszonylagos állandóságot adnak az életben. A hétvégét általában együtt töltjük, szombaton együtt csinálunk ebédet (pizzát^^), délután pedig aprósütit. Vasárnap átmegyünk abba a városba, ahol ő lakik, elmegyünk a Teszkóba és veszünk egy csomag csokiskekszet, amit elnyammogunk este. Minden este együtt fürdünk. Gyakran kártyázunk, amikor náluk vagyunk, általában pókerezünk vagy römizünk, nálunk Monopolyzni szoktunk. Kivasaljuk egymás haját:)

Ezek alapján milyen képet kaptál rólam?

2011. júl. 22. 17:06
 12/20 anonim ***** válasza:

Nem tudnám megmondani, hogy mitől szimpatikus nekem valaki.

Hasonló a gondolkodása, és/vagy jól megértjük egymást.

Nem sok ilyen ember van.

2011. júl. 22. 17:18
 13/20 anonim ***** válasza:

hát a szimpatikus ember olyan számomra, akinek ránézek az arcára, és szimpatikus egyből. igen, első ránézésre ítélek, sajnálom, ez van. de mondjuk nem is tévedek 10ből 9,5-szer soha! :D

van kapcsolatom.

általános iskola 8. végén ismerkedtünk meg ( bár már osztálytársam volt 2 éve de nem beszéltünk ). 2007 május 12én jöttünk össze.

azóta is együtt vagyunk, ami azt jelenti h most voltunk 4 évesek! :D

kimutatom, ha haragszom rá, ez a természetes.

közösen hozunk döntéseket.

sokan irigyelnek minket ezért a kapcsolatért, mert nagyon őszinte, és nagyon nyílt. szeretem, ő az igazi. szerintem ő is így gondolkodik rólam!

18L

2011. júl. 22. 17:19
 14/20 anonim ***** válasza:

előző vagyok a 18L. :D

lemaradt:

közös dolgok: szeretjük az elektronikus zenét, és a rockkot is :D

meg mindig poénkodunk, ugratjuk egymást és nagyon sokat nevetünk. konfliktusokat hagyjuk megoldódni maguktól mert kb 1 nap alatt elülnek.

igazából nagyon különbözünk, de mégis hasonlítunk. tökéletesen összeillünk, mintha egy váza két darabja lennénk, és össze lehetne minket ragasztani a törésnél :D

2011. júl. 22. 17:22
 15/20 A kérdező kommentje:

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:06

Milyen képet?:) szerintem egy kedves ember lehetsz,aki nyitott,bármit meg lehet veled beszélni.:)Szimpatikus így elsőre.

2011. júl. 22. 17:24
 16/20 A kérdező kommentje:

A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:01

Apró szokásként az egyik kommentelő említette a kártyázást,a sütizést.:) példának megfelelő.:D egyébként te is valahogy szimpatikus vagy számomra.

2011. júl. 22. 17:26
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm ez jól esik. Akkor még nem láttam a kiírásokat :)

Ez esetben apró szokásként említhetem a 2-3 havonta rendezendő kocsma-estéket. Ilyenkor üldögélünk, beszélgetünk, sörözünk vagy borozunk.

Komolyan nem tudtam mire vélni az apró szokást, azt hittem valami olyasmi, hogy: mindig a matrica van kifelé a fogmosópoháron, vagy 3ra zárjuk az ajtót, vagy minden reggel lemossuk a járdát, vagy minden lefekvés előtt megsimogatunk egy gőtét. :D

17:01

2011. júl. 22. 17:41
 18/20 A kérdező kommentje:
Igen ezek durva dolgokxD:) meg jók,aranyosak.:)
2011. júl. 22. 17:50
 19/20 anonim ***** válasza:
Számomra az a szimpatikus ember, aki kedves, okos, jó humora van - mindegy, hogy féri vagy nő és hogy hány éves -, szereti az állatokat, művelt, a viselkedése kulturált, jól nevelt, de nem modoros és merev ember. Szeret nevetni, filmeket nézni, olvasni, tud hallgatni is és elfogadó ember.
2011. júl. 22. 19:37
 20/20 A kérdező kommentje:
Igen,ez abszolút reális megközelítés a 'szimpatikus' kifejezés megközelítésére..:)
2011. júl. 22. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!