Milyen beceneveket tudtok az Antónia névre? Mit gondoltok erről a névről?
Figyelt kérdés
2011. júl. 21. 20:37
1/17 anonim válasza:
Nekem nem igazán tetszik.. Egy kemény, és rideg nő jut róla eszembe.. :( Bocsi. Esetleg úgy lehetne becézni, hogy Toncsi? Vagy nem tudom..
4/17 anonim válasza:
Toncsi(ka), Tóni(ka), Antóniácska (ez elég gagyi). Szerintem kissé arisztokratikus hangzása van.
6/17 anonim válasza:
A Toncsi és a Tóni sztem elég fiús mivel a nevelőapámat szokták így hívni mert Antal a neve. De nekem nem tetszik az a név h Antónia.... :\
8/17 anonim válasza:
anti vagy anta... De ez egy elgé fra név :P
9/17 anonim válasza:
Sorban az Antal név becézései jutottak eszembe. És azokat is írták nagyrészt az előző válaszolók.
Én spec nagyon nem örülnék neki nő létemre, ha egy férfi név becealakján becéznének.
Lehet, hogy az Antóniának is ezek a becézési formái, de mégiscsak az Antal becézéseként ismertek.
10/17 anonim válasza:
Toncsi. Én Antónia vagyok és imádom a nevem. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!