Mit tennél ha a legjobb barátnőd bevallaná, hogy viszonya van az apáddal már fél éve?
Arra én is kíváncsi lennék, hogy mik a terveik? Az én szüleimnek nem rózsás túlságosan a kapcsolata, így engem nem rázna meg annyira a helyzet. Nagyon alaposan kikérdezném a barátnőt, hogy hogy is történt mindez, egyáltalán nem biztos, hogy rosszat akart. Inkább az anyuka miatt aggódnék, hogy ő hogyan fogja ezt feldolgozni. Én, mint 'gyerek' úgy gondolom, hogy a szüleim magánéletéhez semmi közöm, igazából a barátnőméhez se, csak ebben az esetben ne meséljen nekem róla, mert kifutnék a világból :(
24/L
17.17
Nem szó szerint értettem meg nem is a számosított kort kell nézni. Hanem csak annyit, hogy az apja egy meglett idős férfi a barátnője meg egy kis fiatal lányka. Szerintem igenis pedofil beütése van a dolognak. Nem azt mondtam, hogy pedig a faszi, csak olyan, mint...
érted
nehogy már egy 43 éves férfit meglett és idős jelzőkkel illessünk
a 20 éves csaj meg nem gyerek...szó nincs itt pedofiliáról
17:42
Ez most miért volt nálatok fordítva?
Vérmérséklet kérdése,lehet,hogy megtépném, apám meg leköpném.
Mindenesetre,óriásit csalódnék mind a 2 ben.
Szegény anyukád!:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!