Mit tennél ha a legjobb barátnőd bevallaná, hogy
viszonya van az apáddal már fél éve?
Kitépném a haját, beletömködném a se.ggébe, és pucéron kihajítanám az utcára... kb.
2011. júl. 21. 17:19
Esküszöm,hogy körberöhögném..xDD
2011. júl. 21. 17:19
Egyébként, milyen barátnő az olyan, aki széttúrja a szüleim házasságát? Oké, hogy 2 emberen múlik, tehát édesapád is ludas, na de milyen barátnő az ilyen? Atya gatya.
2011. júl. 21. 17:20
Eddig lett volna legjobb barátnő... megmondanám neki, hogy undorodok tőle, és lehetőleg hanyagoljon, nem akarok ilyen emberek közelében sem lenni..
Apámnak megmondanám, hogy tudok róla, és mostantól tőle is undorodok, és amennyiben nem hagyja abba, szólnék Anyumnak, hogy inkább váljon el, mint éljen egy ilyen szaralak mellett...
Fúúúbzdmg amúgy.. bocs :( nagyon sajnálom, ez Neked lehet a legkegyetlenebb!! :(
2011. júl. 21. 17:21
Mit mondott a barátnőd, mi a terve a jövőt tekintve? Mit fog most tenni? Bevallja anyukádnak is, esetleg megszakítja apuddal a kapcsolatot, vagy azt várja, hogy te old meg? Mit akar?
2011. júl. 21. 17:21
26/38 A kérdező kommentje:
Egyébként apunak mindig is voltak női, hát ilyen, megszoktam, szegény anyu is. Most azt hagyjuk, h akkor miért vannak még együtt. De ezt sosem gondoltam volna. Mindig max nála 5 évvel fiatalabb női voltak. Legalábbis akiket láttam. És már annyiszor aludt itt bnőm, belegondolok abba, h ezek amikor aludtam lehet még mellettem is csináltak "vmit". Hát felrobbanok.
Ennek a csajnak tuti, hogy apakomplexusa van.
2011. júl. 21. 17:23
Nem csodálom...
Akkor a szüleid dolgába nem beleszólva azért a barátnőre akkor sem tudnék nézni a helyedben... megkérdezhetnéd, hogy mit várt? Mit fogsz mondani erre? Vagy majd szépen kicsicsergitek magatokat, hogy mit hogy szeret apud szex közben?! Fúúúj....
2011. júl. 21. 17:25
29/38 A kérdező kommentje:
Azt mondta szereti, de hogy nem akarja h nekem fájjon, nem tudja mit csináljon. Már 15 éves kora óta ismerem amúgy, kérdeztem már azóta ti úgy néztek egymásra?? azt mondta neki mindig tetszett apám, de apu soha nem akart tőle semmit. Hát mondom még jó b@zdmeg, h nem dugattad meg vele 15 évesen. Hülye idióta.
ÚRISTEN SOK HÜLYE EMBER!
ELSŐSORBAN MILYEN SZEMÉT ALAK AZ ILYEN FÉRFI AKI NŐS EMBER LÉTÉRE A KISLÁNYÁVAL EGYKORÚ LÁNYOKKAL KEZD KI?
hallod én többet nem állnék szóba az apáddal a te helyedben. Anyud mit szól ehhez?
2011. júl. 21. 17:27
Kapcsolódó kérdések: