'M'betűs, szép, különleges nevet keresek kislány babának, tudtok ilyet ajánlani?
Figyelt kérdés
2011. júl. 21. 02:13
21/32 A kérdező kommentje:
A vezetéknév "M"betűs,két szótagú.Ezért szeretnék "M"betűs utónevet is.Tini korom óta tetszenek az alliterált nevek,szép hangzásúak nagyon szerintem.
2011. júl. 21. 09:09
22/32 anonim válasza:
Kislányom Maja. Pontosabban Maja Lili, mert adtunk még egy nevet Neki. Ezen kívül ami még M betűs és nekem tetszik az a Mira.
23/32 anonim válasza:
Mira, Maja
Nekem is az alliteráló nevek tetszenek, a kislányunknak is így választottuk és mindenki dicséri :-)
24/32 anonim válasza:
Pont tegnap néztem különleges neveket, mert ha kislányom lesz én is egy különleges nevet szeretnék adni neki másodikként.
Találtam egy olyat, hogy Miléna. Nekem nagyon tetszik, de a páromnak biztos nem fog. :D
25/32 anonim válasza:
Martina
Elég ritka név... életem során még csak 3 nővel futottam össze(ebből az egyik nagymamám, a másik édesanyám), akit Martinának hívtak, pedig elég sok helyen jártam már.
Jelentése: harcos (hátha erre is kíváncsi vagy).
Becenév lehet pl. a Tina.
:)
Még annyit szeretnék, ha majd döntötök a pároddal, aki leírod melyiket választottátok?
26/32 anonim válasza:
Szerintem a Melinda szép. És nem egy kacifántos, de szerintem manapság nem is túl gyakori név.
27/32 anonim válasza:
Barátnőm kislányát Mirandolinának hívják,és Mirinek becézik
28/32 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik a Martina ami még ilyen ritkább az a Mercédesz vagy többen mondták itt a Mírát ami pedig gykoribb az a Mónika remélem segítettem :)
29/32 anonim válasza:
A végén majd nem mondanád el melyiket választottad? léci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!