Lehet szeretni egyszerre két férfit?
Válts jelszót vagy felhasználónevet, ne használd már ezt, nem kell a férjednek rábukkanni.
Legyen ez tanulság, ne is írogass már erről, ha írsz a férjedről kérdezz, de inkább lépj ki, töröld az előzményeket, és menjetek sétálni, vagy nézzetek meg egy jó filmet! Hétvégén meg kiruccanás!
Találd meg a férjedben azokat az értékeket, érzelmeket újra, amiért rajongsz, amit annyira szeretsz benne!
A "több is történt" pedig felejthető, még ha szex is, bár azt gondolom nem e szavakkal írtad volna...
Abban viszont nem biztos, hogy egyetértek, hogy annyira titkolni kéne a férjed előtt, még a végén egyszer elszólod magad és akkor szarabb lesz magyarázkodni. Én nem kerülnék pont ilyen helyzetbe, viszont bármi másban a nyíltságot választom mindig. Ha netán mégis megérintene valaki, akkor megbeszélném a kedvesemmel, hogy miért történhetett ez velem. Hiszen aki erről az oldaladról illene, hogy ismerjen, az mindig a férj.
Nem mi, nem anyukád, nem a tesőd - hanem a férjed.
Ő tud rajtad segíteni.
Ha egyszerre két embert szeretsz, válaszd a másodikat, mert ha az elsőt igazán szeretted volna, nem szerettél volna bele a másodikba..
ha viszont nem lettél szerelmes választ az elsot ö az igaz szerelem.....
19.08:
Az már az ő dolga, a legfontosabb, hogy építse le ezt a második hiábavaló kapcsolatot.
Nekem meglenne a szókincsem, mert én ismerem a saját érzelmeimet, stílusomat, és ismerem a kedvesemét is.
Hogy a kérdező mit választ, az majdnem mellékes, és az idő meghozza a számára optimális döntést: hogy hallgasson-e örökre, vagy hogy megnyíljon-e a férjének, elvégre ő ismeri.
Gyakorlatilag nem tudunk semmit a házasságáról, a férjéről, arról sem, hogy került ebbe a helyzetbe.
- van, akivel meg lehet beszélni, sőt, egyenesen elvárná a párjától, hogy megbeszéljen vele egy ilyen helyzetet.(pl az enyém)
- van olyan is, aki elől jobb elhallgatni, mert vagy megbántódna egy életre, vagy elválna mert megbocsátani már ennyit sem tudna,
- meg aztán van a fal-adja-a-másikat vonal is...
én mindenesetre örülök, hogy ha idejében sikerült jó tanácsot adnunk a legfontosabb kérdésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!