Lehet szeretni egyszerre két férfit?
3 esetben lehet úgy szeretni férfit, hogy egyik se sértődjön meg:
* az édesapádat: merthát ugye felnevelt, meg minden
* a fiútestvéredet
* és a férjedet.
De amint látod ezek nem egyforma szeretetek.
a 4. eset pedig a fiad. :)
Figyi, én is voltam ilyen helyzetben. Addig játszottam a tűzzel, míg egy nap a férjem rájött és el akart hagyni. Na akkor kaptam a fejemhez, hogy mit műveltem, és kezdtem el 10 körömmel kaparni.
Fel sem mértem, hogy mit veszíthetek, utána meg fogtam a fejem, hogy hogyan képzeltem, hogy veszni hagyom a férjem!!!
Felejtsd el a nős (!!!) pasit!!!
Fasza. Most fejezd be nagyon gyorsan!
Én beleszerettem egy nős férfibe és ma mindenki boldog, de én egy olyan kapcsolatból léptem ki, ami soha nem működött és később is egyre kevésbé!
Én ezért vagyok ma mással boldog, de ettől még nem pártolom azt, hogy nős férfit elcsábíts annak ellenére, hogy a saját kapcsolatoddal nincs bajod!
Miért volt erre szükséged? Ha semmi fontos nem történik, csak a szarkeverés izgalma, akkor húzz vissza a férjedhez, mellette van a helyed. Minek mentél hozzá??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!