Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet szeretni egyszerre két...

Lehet szeretni egyszerre két férfit?

Figyelt kérdés
Nagyon jól megvagyunk a férjemmel. Szeretjük egymást...de van egy pasi, aki iránt egyre többet érzek. Nem tudom kiverni a fejemből, mit tegyek? Nem akarom hogy rámenjen a házasságom. Elment az eszem?
2011. júl. 20. 18:26
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Milyen több történt?
2011. júl. 20. 18:46
 12/30 anonim ***** válasza:
5%
Válaszd a második férfit :) Ha van benne valami, ami el tudta annyira csavarni a fejed, hogy megkérdőjelezed az elsőhöz fűzött viszonyodat, akkor nincs kétség, ki a befutó
2011. júl. 20. 18:48
 13/30 anonim ***** válasza:
76%

3 esetben lehet úgy szeretni férfit, hogy egyik se sértődjön meg:

* az édesapádat: merthát ugye felnevelt, meg minden

* a fiútestvéredet

* és a férjedet.

De amint látod ezek nem egyforma szeretetek.

2011. júl. 20. 18:50
 14/30 A kérdező kommentje:
Ő pedig nős!!!
2011. júl. 20. 18:50
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

a 4. eset pedig a fiad. :)

Figyi, én is voltam ilyen helyzetben. Addig játszottam a tűzzel, míg egy nap a férjem rájött és el akart hagyni. Na akkor kaptam a fejemhez, hogy mit műveltem, és kezdtem el 10 körömmel kaparni.

Fel sem mértem, hogy mit veszíthetek, utána meg fogtam a fejem, hogy hogyan képzeltem, hogy veszni hagyom a férjem!!!

Felejtsd el a nős (!!!) pasit!!!

2011. júl. 20. 18:54
 16/30 anonim ***** válasza:
Tényleg így van:) 4 eset van.
2011. júl. 20. 18:55
 17/30 anonim ***** válasza:
67%

Fasza. Most fejezd be nagyon gyorsan!

Én beleszerettem egy nős férfibe és ma mindenki boldog, de én egy olyan kapcsolatból léptem ki, ami soha nem működött és később is egyre kevésbé!

Én ezért vagyok ma mással boldog, de ettől még nem pártolom azt, hogy nős férfit elcsábíts annak ellenére, hogy a saját kapcsolatoddal nincs bajod!

Miért volt erre szükséged? Ha semmi fontos nem történik, csak a szarkeverés izgalma, akkor húzz vissza a férjedhez, mellette van a helyed. Minek mentél hozzá??

2011. júl. 20. 18:56
 18/30 anonim ***** válasza:
79%
felejtsd el, és ami történ EL NE MOND véletlenül sem, senkinek. Nem az a cél, hoyg a férjedet gyötörd, ugye? Ha téged gyötör, ne enyhíts rajta elmeséléssel, elmúlik az hamar. Te is ember vagy, mással is megesik egy gyenge pillanat, csak nem dicsekszenek vele. De kerüld el azt a férfit! És a férjedet nem kell megbántani, még a halálos ágyadon se, Felejtsd el, semmi, kész. Nem érdekes ez már. Koncentrálj a férjedre.
 19/30 A kérdező kommentje:
Igaza van a többségnek nagy butaság volt. Megpróbálok a férjemre összpontosítani, remélem sikerülni fog...Köszönöm a segítségeteket! Remélem az idő majd megoldja.
 20/30 anonim ***** válasza:
Nős pasit el kell felejteni, van egy férjed, biztos nem véletlenül mentél hozzá. Menjetek el újra randizni, hidd el jó lesz úgy.
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!