Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párodat elfogadta a családod?

A párodat elfogadta a családod?

Figyelt kérdés
A bátyám a kapcsolatunk elején, állandóan a párom ellen volt, hogy ki fog használni, nem illik hozzám. Azóta nemhogy kihasznált volna, hanem még egy nyaralót is rám iratot. De a bátyám még mindig kitalál valami újat, persze a háta mögött, előtte jópofizik. Szerintetek valaha ez megváltozik, én soha nem mondok a sógornőmre semmit, pedig ő se tökéletes.
2011. júl. 19. 19:16
 1/6 anonim ***** válasza:

elfogadták :)

ne foglalkozz a bátyád véleményével,féltékeny valamire

2011. júl. 19. 19:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne érdekeljen, hogy a bàtyàd mit mond, talàn nagyon szeret és féltékeny a hugàra. Szerintem ennyi az egész.
2011. júl. 19. 19:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem mindig volt ebből problémám,de most már magasról sz@rok arra hogy ki mit pofázik vagy mi a véleménye!
2011. júl. 19. 19:25
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem fogadták el. 3 éve alkotunk egy párt, de sajnos még nem élünk együtt mert suliba járok. Ő másik városban lakik, így általában ő jön hozzám, mert neki autóval gyorsabb és véleménye szerint egyszerűbb is utazgatni. Viszont nekünk már az ellenségeskedésből olyan szinten elegünk van, hogy kb. 6 hónapja nem volt nálunk (mármint a házban), ha jön folyton elmegyünk valahova, csak azért, hogy legyen egy kis nyugalmunk.

Így nem tudnak semmibe bele kötni, és nincs feszültség se. Nehéz ezt így megoldani és a kapcsolatot is fent tartani, de semmi se lehetetlen, imádjuk egymást a sok gond ellenére is! :)

22/L

2011. júl. 19. 19:29
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem fogadták el, mert idősebb nálam...

De egy valamit megtanultam! Akinek fontos vagyok, annak csak az fog számítani, hogy ÉN boldog vagyok-e, és nem a hibát fogja keresgélni a kapcsolatban!

Ez talán a bátyádra is levetíthető, nem?

2011. júl. 19. 21:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Elfogadták. Viszont én - hősszerelmes módjára - nagyon előre tervezek, és ez nem tetszik anyukámnak, mondván "nem kell az elsőnél leragadni" (mert ő az első barátom):) 17L
2011. júl. 19. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!