Ha a Fanni nevet hallod milyen ember jut eszedbe? Kedves akit szeretsz, vagy utálatos akit nem?
Első vagyok.
11:46-os ezt honnan vetted? A pussy jelent angolul puncit.
Fanni barátnőm 9 hónapot élt L.A.-ben, őt mindig funny-nak hívták (ami vicceset jelent).
Először Weisz Fanni, aztán exemék palotapincsije, akit Fanninak hívtak:D
Amúgy ahogy többeknek, nekem is egy kedves, mosolygós lány jut eszembe:)
én Fanni vagyok így hát először magamra gondolok:D
de barátnőm dán dog-ja is Fanni aki egy hihetetlenül aranyos kutya
Nekem eszembe jut róla az egyik legjobb barátnőm akit nagyon szeretek, örök vidám, szép, mosolygós, mindenkinek jót akar, mindenkiben a jót látja, évek óta ismerem, de nem tudnék róla rosszat mondani :)
na de szembe jut róla egy másik ilyen nevű ismerősöm, aki a másik véglet. Minden héten mással, rosszindulatú, beképzelt p*csa.
Amúgy szerintem többeknek jutnak eszébe pozitív tulajdonságok erről a névről. Én viszont nem adnám a lányomnak ezt a nevet, inkább valami szebb és különlegesebb nevet adnék. A Fanni név nekem nem tetszik, aranyosnak mondanám inkább, mint szépnek, ráadásul nagyon elterjedt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!