Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennél? Nagyszülőtől...

Mit tennél? Nagyszülőtől régen kapott ajándék, ami emlék, de nem tetszik.

Figyelt kérdés

Még kamasz koromban (kb 20 éve) kaptam a nagypapámtól egy elég komoly aranyékszert. Nagypapa sajnos már nem él, így emlék a lánc, viszont nem használok aranyat. Nem tudom eldönteni, hogy megtartsam, vagy beadjam és vegyek helyette olyan ékszert, amit szeretek? Így is rá emlékeztetne, csak nem közvetlenül tőle lenne.

Te mit tennél???

(Bocs, hogy itt dilemmázok, de nem találtam megfelelőbb kategóriát, ahová kiírhatnám.)

2011. júl. 19. 09:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Én nem adnám el, ez egy emlék tőle. Tavaly ellopták azt az ékszert a lakásból, amit a nagyszüleimtől kaptam (én se nagyon hordtam, nem szeretem az aranyat), a szívem szakad meg érte, pótolhatatan.
2011. júl. 19. 09:58
 12/14 anonim ***** válasza:
50%
én is kaptam régen egy nagyon szép nyakláncot hozzá való karkötővel, nagyon csicsás volt ,de mindig eltört így hordani nem tudtam, mert ha felvettem már el is tört ezért beadtam.
2011. júl. 19. 10:02
 13/14 anonim ***** válasza:
65%
Én volt már, hogy eladtam, olyan ékszert, ami nem tetszett. Igaz, nem is emlékszem már mit vettem belőle, gondolom ruhákat, nem biztos, hogy megérte. De ha egy szép ékszert veszel, amit hordasz és rá fog emlékeztetni, az szerintem nem baj.
2011. júl. 19. 10:31
 14/14 anonim ***** válasza:
38%

én ballagásra kaptam aranyat, dédimamámtól, már meghalt, az arany meg nem tetszett és beadtam a zaciba

én valahogy nem vagyok olyan érzelmes típus, ilyen szempontból biztosan nem

ha tényleg nem bánnád, hogy megválj tőle akkor add el és vegyél olyan ékszert ami tetszik

vagy ha esetleg mégis hordanál aranyat olvasztasd be és készíttess belőle másik ékszert

2011. júl. 19. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!