Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom szüleinek és az én...

A barátom szüleinek és az én szüleimnek mikor kéne megismerkedniük?

Figyelt kérdés

már majdnem egy éve együtt vagyunk, 20 év körüliek...

Múltkor egy városban voltak, de nem találkoztak, és ezért a szüleim engem hibáztattak. (a barátom szülei elvittek egy darabon autóval, h találkozhassak az én szüleimmel, de mivel anyum tartott a találkozástól, ezért én mondtam a barátom szüleinek h elég ha a szüleimtől kicsit távolabb kiraknak) és most velem hisztizik anyukám h mért nem akartak barátom szülei vele találkozni...

És nem tudom h ilyenkor mi illik, hogy szokás, no meg mennyi idő után, meg hol. (mondjuk még barátom szüleinek a véleményét se tudom...)

2011. júl. 18. 22:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
mi mondjuk megbeszéltük szüleinkkel, hogy imádjuk egymást és hosszan tervezünk, de ha a két család megismeri egymást az mégis már kicsivel több mint "csak egy párkapcsolat" és ehhez meg még fiataloknak érezzük magunkat.
2011. júl. 18. 22:51
 12/13 A kérdező kommentje:

akkor kezdek megnyugodni h anyám hisztis

mondjuk most megyek barátomékhoz hosszabb időre, és lehet h emiatt van a hiszti...

2011. júl. 18. 22:53
 13/13 anonim ***** válasza:
Mi kb fél év után mutatuk be egymásnak a szülőket.(19L 23F)Mivel egy év járás után eljegyeztük egymást és összeköltöztünk igy jobbnak láttuk ha elötte megismerkednek.
2011. júl. 19. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!