A barátom szüleinek és az én szüleimnek mikor kéne megismerkedniük?
már majdnem egy éve együtt vagyunk, 20 év körüliek...
Múltkor egy városban voltak, de nem találkoztak, és ezért a szüleim engem hibáztattak. (a barátom szülei elvittek egy darabon autóval, h találkozhassak az én szüleimmel, de mivel anyum tartott a találkozástól, ezért én mondtam a barátom szüleinek h elég ha a szüleimtől kicsit távolabb kiraknak) és most velem hisztizik anyukám h mért nem akartak barátom szülei vele találkozni...
És nem tudom h ilyenkor mi illik, hogy szokás, no meg mennyi idő után, meg hol. (mondjuk még barátom szüleinek a véleményét se tudom...)
Én 5 éve vagyok férjnél, de a szüleink a mai napig nem találkoztak.
A férjem nagyszüleivel (tulajdonképpen náluk nőtt fel) is csak az esküvőn látták egymást először, azóta is csak egyszer.
az az igazság, h nemsokára szüleim járnak arrafele, amerre ők laknak, de mi eléggé kiesünk mindentől, tehát az ő szüleinek nincs erre dolga, és elég messze vagyunk.
Most ezen vagyok gondban, mert jó fejek a szülei, csak most az én szüleim besértődtek, h ha már tudták h arra járnak, mért nem hívják őket meg...
én is hasonlóan voltam vele, nem akartam sürgetni, mi mondjuk most úgy érezzük h ez hosszú távú lesz, de ez ugye sosem biztos...
Csak ugye anyukám hisztizik, és nem tudok vele mit csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!