Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen nők jönnek be az ilyen...

Milyen nők jönnek be az ilyen férfiaknak?

Figyelt kérdés

nagyobb darab, esetleg kigyúrt, kopasz vagy nagyon rövid a haja, tetovált, kissé beképzeltnek tűnik kívülállóként. tetszik egy hasonló férfi, szerintetek milyen típus jön be nekik?

Külsőre vagyok kíváncsi inkább.

tudom nem lehet ezt így megmondani konkrétan, mert egyénenként változhat, de azért általánosítani lehet.

2011. júl. 18. 19:35
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Szerintem hajszin, szemszin alapjan nem lehet megitelni. 99%-ban annyit lehet ilyen kinezetu ferfiakrol megitelni, hogy nem esz alapjan valasztanak not es nagy hangsulyt fektetnek a no kulsejere.
2011. júl. 18. 21:02
 22/29 anonim ***** válasza:

Nekem nem jonnek be az ilyen pasik es en se nekik. A kerdesre visszaterve nekem ugy tunt fel h a nagyobb darab ferfiaknak sokszor a pici, petite lanyok tetszenek.

De persze sok a kivetel.

2011. júl. 18. 23:21
 23/29 anonim ***** válasza:

Az exem ilyen pasi volt (magas, izmos, kopasz, tetovált).

Én barna hajú, kis mellű, mégis 5 évig együtt voltunk :)

Mondjuk ő nem az a tipikus macsó volt.

Ja, és a mostani barátnője egy szőke, nagymellű miss p.csa :)))

2011. júl. 19. 08:30
 24/29 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

én meg lepontoztalak! a kérdésre válaszolj"

Most nem kell irigykedni azért mert te nem vagy vörös. Nincs mindenkinek olyan kifinomult ízlése mint nekem, biztos találsz majd olyan pasit akinek a szőke tetszik.

A kérdésedre már válaszoltam, kis lökhárítókkal ne reménykedj kockás hasú pasiban.

2011. júl. 19. 13:42
 25/29 anonim ***** válasza:
yesss
2011. júl. 19. 15:16
 26/29 A kérdező kommentje:
nem irigykedem, mert ha akarnám én is lehetnék vörös. amúgy meg nekem egyáltalán nem tetszik az a szín. de látom a szintet hoztad, mint a százalékod is mutatja, hogy most engem itt fikázol. örülj magadnak azt maradj csöndbe ha ennyire értelmes vagy.
2011. júl. 19. 15:36
 27/29 anonim ***** válasza:
A szint már ott eldölt, hogy azt hiszed a festett és az eredeti között semmi különbség nincs és te is lehetnél vörös. Hát nem.
2011. júl. 19. 16:09
 28/29 anonim ***** válasza:

Most nem azért, de a százalékok sz@rt sem érnek. A sok unatkozó hülye liba lepontoz, akármit is írsz. Egyszerűen vonzza a szemüket a lefelé mutató ujj....

Egyébként is nagyon sok értelmetlen kérdést tesznek fel itt a gyakorin. Ne haragudj (nem megbántani akarlak) de ez is milyen kérdés? Sosem fogom megérteni, miért szórják egyesek tele olyan kérdésekkel ezt az oldalt, amit simán a barátokkal is meglehet beszélni. Annyira hülyeség azzal foglalkozni, hogy kinek mi jön be!!!! Nem minden a külső, ezt tapasztalatból mondom! Ugyanolyan fontos a belső is! Eleinte még elhülyéskedik itt az ember, (hülye kérdésre, hülye válasz) de kezd egyre idegesítőbb lenni, hogy szentírásnak veszik az ideírtakat.

37 nő (vörös, nagy mellű) :) :) :)

Hogy megjegyezzem, a 13 éves lányom olyanokat röhög mikor olvassa, hogy majd leesik a székről!!!

2011. júl. 20. 06:46
 29/29 A kérdező kommentje:
nem kell ennyire komolyan venni a dolgokat. megkérdeztem, kíváncsi voltam a válaszokra. én sem ezekre a kommentekre építem az életem megnyugodhatsz. de azért köszi a hozzászólásodat :)
2011. júl. 20. 09:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!