Barátnőm autóbalesetet szenvedett a tegnap kritikus az állapota. Mit tehetnék? Minden gondolatom csak ő körül forog. Nagyon aggódom érte. Ha meghal vele megyek én is.
Pozitííív gondolatok! Ahogy az Élet minden területén igaz, természetesen itt is. A gondolatnak teremtő ereje van. Én mióta így élem az életem, sokkal több pozitív dolog történt velem. Gondolj arra, hogy nemsokára beszélhetsz hozzá, hogy megint nyugodtan mosolyoghattok egymásra.. ebben semmi természetfeletti nincs:) A negatív gondolatokat most zárd ki a fejedből, mert megvalósulhatnak.
Kitartás!!!
Én imádkozok a barátnődért.
Tényleg ennyit tehetsz, hogy pozitív gondolatok és legyél sokat vele. Hidd el, azt ő is érzi, mégha kómában van, akkor is. Érzi a jelenléted, a szereteted, hiszen nagyon fontos ember vagy az életében. Nyugodj meg, fel fog épülni.
Őszinte részvétem:( kedves kérdező, kérlek próbálj most erős lenni! a barátnőd sem szeretné, hogy elhagyd magad, ez biztos! gondolj arra, hogy Ő már egy jobb helyen van, és fentről majd vigyáz Rád, és nem szeretne szomorúnak látni! gondolj Rá szeretettel, hogy lemosolyoghasson Rád!
a szívedben mindig ott lehet Veled, őrizd meg Őt az emlékeidben és a szívedben!
Most biztos nagyon nehéz megérteni a dolgokat, és biztosan nagyon fájdalmas időszak ez Neked, és mindenkinek aki szerette, szereti Őt, de a barátnőd kedvéért kérlek erős légy és ne tedd szomorúvá azzal Őt, hogy nem próbálsz meg erős lenni!
Zárd a szívedbe és akkor sose feleded el!
Még egyszer őszinte részvétem!
őszinte részvétem
légyszives ne csinálj butaságot
fiatalember vagy ,az élet megy tovább !
ő is azt szeretné hogy élj ne pedig hogy eldobd az életed ő miatta aki már sajnos már nincs velünk.
szomorú lenne ha tudná hogy a szerelme megakar halni...
légy erős !!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!