Egyedül egy pici babával?
Figyelt kérdés
Sajnos nagyon gyakori eset ez a környezetemben.
30 múltam, nem vagyok szerintem csúnya se, és mégis.. úgy tűnik, egyedül maradok a 6 hónapos pici babámmal, mert a férjem elköltözik tőlünk, nem bírja az ezzel járó felelősséget, és rámunt.
Férfiak, miért vagytok sokan, akik nem bírjátok az apaságot?
2009. ápr. 1. 23:28
11/11 A kérdező kommentje:
Igen, jól írták előttem, van ilyen. Apás szülés volt, és ő is akarta a gyereket, talán még jobban mint én. Én még vártam volna 1 évet. Állítása szerint nem undorodott meg emiatt tőlem. Igazából már a gyerek előtt se volt csúcs a házaséletünk, de szeretett engem. Úgy tűnik mostanra elmúlt a nagy szerelem. :( Nagyon sajnálom. Még 1 kicsit reménykedek, hátha mégis rájön, hogy a gyerekem apja akar lenni érzelmileg is, és a társam. Vigasztal, hogy sokan jól választottak! Jó nektek!
2009. ápr. 4. 00:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!