Melyik pasit választanád? Aki gazdag, mindent meg tudna adni, jól is néz ki, de nem vagy belé szerelmes. Vagy?
másodikat! akit szeretek,azt szeretem és ha még meg is szoknám azt,hogy ott van mellettem hosszú évekig attól még szeretném!!!
a gazdag pasiktól pedig általában irtózom,mert azt hiszik bármit megtehetnek....
Második!
Pénz nélkül eléldegélek, de szerelem nélkül NEM!!!
Fura, hogy a nőknek ez még nem jutott eszébe:
Az elsőt választják, a másodikat pedig mellette tartják szeretőnek.
Elvégre ehhez értenek.
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:33
Gyönyörű általánosítás. Én speciel nem "értek" ehhez, na meg gyomrom sem lenne hozzá. És arra nem gondoltál, hogy a férfinak sem mindegy a helyzet? Eleve nem kéne nekem olyan hapsi, akiben nincs annyi büszkeség, hogy beérje ezzel a helyzettel.
Egyértelműen azzal kell párkapcsolatba lépni, akit szeretünk. Ellenkező esetben érdekkapcsolatról beszélünk, amiben az érdekből belépő fél lealacsonyítja magát és emberhez méltatlanul bánik a parterével is.
A szerelmi kapcsolatok a lángolás elmúlta után jobb eséllyel tudnak átalakulni szeretetteljes kötődéssé, mint az, ahol a mély érzelmek már az elején sem voltak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!