Ez normális? Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Anyukámék elutaztak 2 napra addig én egyedül maradtam itthon.Este 7 körül neki álltam sütni miközben csöngetett a Nagypapám (tudni kell róla hogy alkoholista)Láttam,hogy úgy botorkál fél a lépcsőn szinte alig él.Össze-vissza beszélt valami kulcsról meg énekelt.Én ezt meguntam és felhívtam az egyik rokonunkat aki csak egy utcával lakik arrébb.Mondta hogy nagyon szívesen átjön és majd kezd valamit a Nagypapámmal.Nem nagyon tudta elvinni így hát lefektette (az én ágyamba)éjjel 2-ig el sem aludt sőt hangosan beszélt magába.De azt úgy hogy a szomszéd is hallja.Negyed 4 fele elcsendesedett,lefeküdtem.Erre meg negyed óra múlva jön ki pisilni.És egy órán keresztül kb 10 percenként járt wc-re.Szóval én jó formán nem aludtam semmit.Sőt már vissza aludni sem tudok.
Elnézést ha nem túl érthető.
14/L
tele van az ország alkoholistával, szóval "normális"...
Sajnálatos, hogy ilyen a nagypapád...
Azonnal hívd fel anyukádat/apukádat (amelyiknek az apjáról van szó), hogy irány vissza!
Egy 14 lány mit csináljon egy részeggel? El meg nem küldheti, mert mégiscsak az öregapja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!