Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy reagálnátok, ha a párotok...

Hogy reagálnátok, ha a párotok így viselkedne?

Figyelt kérdés
Elmegy focizni, egész nap ott lóg a "haverjaival", azt igéri, hogy hazaér kora estére, és este 11 körül még mindig nem jelentkezik? Ráadásul ilyenkor mindig iszik, gyakran részeg is foci után. Elnéznétek az egészet szó nélkül, hogy ígérget, utána meg semmi, vagy elbeszélgetnétek vele ezek után? Hozzáteszem, már nem az első eset. De ha én megyek a barátnőimmel szórakozni, akkor féltékenységi jelenetet rendez, direkt elrontja a kedvem az egésztől. Hogy reagálnátok erre? (Mindketten felnőttek vagyunk, lassan 1 éves kapcsolat.)
2011. júl. 16. 22:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
83%
Akkor azt hiszem ezzel válaszoltál saját magadnak is... :)
2011. júl. 16. 23:28
 12/17 anonim ***** válasza:
75%

Akkor én is csak azt tudom mondani mint a többiek. Keress magadnak mást. Egy év még nem olyan nagy idő, ebből még ki lehet szállni nagyobb törés nélkül.

Ne akard megváltoztatni. Keress olyat, aki nem jár el, ő pedig majd talál olyat, aki elengedi. Jobb lesz mindkettőtöknek.

2011. júl. 17. 00:01
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
...és akkor te is nyugodtan el tudsz menni a bnőiddel, anélkül, hogy előre el lenne rontva a kedved.
2011. júl. 17. 00:03
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha legközelebb barátnökkel mész bulizni.annyit mondj neki,hogy: 'elmentem aerobikozni!'
2011. júl. 17. 00:07
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha bármiről úgy fogná fel, hogy csak neki lehet, nekem nem, repülne. Ez egy hímsoviniszta alak, úgy fogja fel, hogy ő az isten, a nő meg legyen engedelmes lábtörlő. Szabadulj meg tőle.

Az sem kizárt, hogy a kilengésein meg is csal - mit van úgy oda, ha Te elmennél, miért nem bízik meg Benned? Tán csak nem magából indul ki???

2011. júl. 17. 00:36
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Nos, nálunk az volt a szabály, hogy azt csinál amit akar - mármint haverokkal- és addig marad, amíg akar, csak szóljon haza, hogy ne aggódjak. Egyszer előfordult, hogy este 10kor még sehol nem volt, telefont nem vette fel -normális esetben 6ra hazaér- így elmentem, megkeresni. Megtaláltam -nem tudta, mert csak belestem ide-oda- hazamentem, a 7-re frissen elkészített vacsoráját "picit" túlfűszereztem. Éjfél körül hazaért -részegen és éhesen- felfalt mindent. Reggel rosszul lett -leginkább az erőspaprika miatt, mert a piát azt bírta- és amikor nekiállt nyavalyogni, mondtam hogy gondoltam elfelejtette a megállapodásunkat, hogy szólni kell, ha késünk-így talán emlékezni fog. Emlékezett is :D
2011. júl. 17. 07:02
 17/17 anonim ***** válasza:
75%
Az én párom is elmegy focizni hetente egyszer. Pont mentem hozzá aznap mikor végzett a focival értem jött, felvitt a lakására. Azt mondta elmegy vacsorázni a haverokkal(mert foci után néha szoktak). Mondta hogy max egy óráig lesz oda mondom rendben. Hát az órából lett vagy 4 óra. Még a kulcsot is elvitte nehogymár letudjak lépni. Kicsit ideges voltam hogy kimentem hozzá és egyedül kell a lakásban üldögélnem. Enyhén idegbeteg lettem a törlőrongyot kihajítottam az ablakon, meg a seprűjét. :D Ezt így visszagondolva ultra gáz és úgy viselkedtem mint egy hülye p*csa de ma már csak röhögünk rajta.
2011. júl. 17. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!