Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Friss kapcsolatnál, szerelmese...

Friss kapcsolatnál, szerelmesen miért kell szexpartner? Hogy tud úgy szerelmes lenni valaki, hogy közben más is érdekli? Nem mondom, megnézni esetleg megnézi az ember a másik neműt, de ez már nekem sok. Vélemény?

Figyelt kérdés
2011. júl. 16. 19:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
77%
A kérdésed paradoxon. Ha szexpartnere van, nem szerelmes.
2011. júl. 16. 19:55
 12/20 anonim ***** válasza:

Nekem a szerelmem a szexpartnerem.

Így is lehet.

21F

2011. júl. 16. 19:56
 13/20 anonim ***** válasza:
95%

vannak olyanok, akik soha nem fognak megállapodni egy helyben, max majd 50 évesen, amikor heti max 1x-i igényük lesz-de sokan még attól sem. Legjobb barátom édesanyja fél éve lett öngyilkos egy ilyen miatt(40 évesen, 50 éves hapi miatt).

Sajnos ezt el kell fogadni.

Vagyis nem kell elfogadni, pont ez a lényeg. Amint kitudódik iylesmi, menekülni kell. Nekem is volt egyszer egy ilyen, a csaj még szűz volt, 18 éves, elment 2 hétre egy táborba németországba, és úgy jött vissza, hogy 2 pasival kavart, de nagyon szerelmes belém, ott sirdogált, 2 napig folyamatosan hívogatott, de úgy, hogy amint kinyomtam, tárcsázott újra. Egyszer felvettem, és megmondtam, hogy többet ne merjen hívni, ne keressen, ne halljam, hogy érdeklődik utánam, mert nem akarom se látni/se beszélni róla.. Az ilyen emberek nem tudják, mi a szerelem, és sajnos jó eséllyel ezzel a hozzáállással soha nem is fogják megtudni.

2011. júl. 16. 19:58
 14/20 A kérdező kommentje:
Szerintem se szerelmes. Mondtam is neki, hogy figyelj haver, ne vedd rossz néven de te nem vagy szerelmes ha mellette azt a kis fekete csajt kihasználod szexre. Erre egyből válaszolt is, hogy de, ő szerelmes attól, nagyon oda van a nőért és tudja, ez nem helyes! Nah de mégis megteszi.
2011. júl. 16. 20:04
 15/20 anonim ***** válasza:

ja hogy a haverodról van szó?

ne ártsd bele magad mások dolgába. Túl sokat foglalkozol a problémával.

2011. júl. 16. 20:10
 16/20 anonim ***** válasza:
93%

Én férfi vagyok, de szerelmességem lobogó csúcsidőszakában akármilyen csaj is kellette magát, hidegen hagyott. Csak egy érdekelt.

Hmmm.....Istenem....Régi szép idők.....

:(

2011. júl. 16. 20:14
 17/20 anonim ***** válasza:
79%

én bevallom, nem vagyok a hűség szobra, de abban a két évben, míg lángolt a nagy szerelem, rá se néztem másra, jöhetett legjobb pasi akár.

szóval ez fals duma, a haverod mindkét csajt csajt csak dugja, egyiket sem szereti.

2011. júl. 16. 20:20
 18/20 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen szexcentrikus pasik. Náluk a szerelem is más.Az egyiket el tudja képzelni barátnőnek, a másik viszont valamit nagyon tud, de nem vállalható.
2011. júl. 16. 20:21
 19/20 anonim ***** válasza:

20:14

Ha hiányzik, akkor hozd vissza :)

2011. júl. 16. 21:02
 20/20 anonim ***** válasza:
Rajta vagyok, csak a csajom bekettyent sajnos..
2011. júl. 16. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!