Jogosan harakszik rám?
Van egy barátom, aki 2x-3x aludt nálunk, mert ami városunkban volt a buli. És most hivott ő is ilyen telekbulira az egyik ismerősöéhez, akit nem ismerek, viszont nem mentem mert dolgoznom kellett. Annyira megharagudott rám, hogy irtam neki nem válaszol meg ilyenek.
Viiszont!!!! Van egy csomo közös ismerősünk, 4-5en, és ők sem mentek, és rájuk ennyire nem haragudott meg. Az egyikük(legyen Kata) azért nem ment, mert nem vihette a csávoját. és vele össze sem veszett, nincs harag, semmi.
Aztán volt hogy a Katával rosszban voltak, és ment Szentesre a lány(ahola fiu lakik)és nem szolt neki, és a fiubarátom vérig volt sértve. Most ő is ugyanezt csinálja velem, ő is jön errefelé bulizni, és nem szolt nekem. És nagyon rosszul esik, hogy én azért nem mentem mert dolgoztam, rám haragszik, viszont Katára nem haragszik, pedig ő azért nem ment mert a csávoját nem vihette. Mit tegyek? Hiába irok neki nem válaszol. Kezdek nem kedvelni ez miatt..=(
Sőőt, a Katával megy fel bulizni ma.
Bocsi a helyesirási hibákért..:S
Köszönöm az eddigi válaszokat, jöhetnek még.:) De én hivtam hogy jöhet hozzánk, mert előtte nálunk szoktunk alapozni, és ilyenkor a barátok nálunk alszanak. Szval azért haragszik hogy ő jött, én meg nem.
szerintem érthetően irtam le. :S bocsi.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!