Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mondanál ilyet a párodnak,...

Mondanál ilyet a párodnak, csak azért mert rossz napod volt?

Figyelt kérdés

Páromnak rossz napja volt, már ugy is ébredt! Láttam rajta, hogy valami nem ok, nem is nyaggadtam, megértő próbáltam lenni. Ő egész nap bunkózott velem, néha még sértő megjegyzéseket is tett és este kitalálta, hogy inkább otthon alszik.

Miután haza ment felhívtam, hogy mondja már meg mi baja van, furcsa volt egész nap és aggódok érte. Azt mondta, hogy semmi majd kibökte, hogy hiányzik a régi élete (gyakorlatilag egy nőcsábász volt, állandóan nőkkel flörtölt, ez volt az élete, csakhogy jöttem én és ezt nem tűrtem el neki, választás elé kényszerítettem és 1 év alatt bebizonyította, hogy megbízhatok benne, megváltozott kettőnkért)

Most pedig ez…egyik napról a másikra, boldogok voltunk nem volt semmi előzménye, rosszul ébredt, rossz napja volt és ezt mondta nekem. Ráadásul telefonba…értetlenül álltam a dolog elött, kérdezetem, hogy ez mégis mit jelent, szakítani akar-e? Azt mondta, hogy igen és tetézte azzal is hogy még ma este felszed egy nőt…(mintha még jobban meg akarna bántani) Azt hittem valami kegyetlen tréfát űz velem, 3szor is rákérdeztem, hogy ezt most valóban komolyan gondolja-e azt mondta, hogy igen. Erre én letettem a telefont, hogy ha ezt akarja, legyen így és soha többet nem akarom látni.

Hajnalban kaptam tőle egy sms-t, hogy „Ne haragudjak, hogy ilyen hülye volt és megbántott. Rossz napja volt és majd holnap megbeszélünk mindent.”

Nem tudom mire vélni ezt az egészet, csalódtam benne. Nagyon fáj. Ha rossz napom van, vagy csak tréfából se tudtam volna neki soha ilyet mondani.

Miért csinálta ezt? Lehet meg is csalt és akkor tényleg soha többé nem akarom látni.

Mit csinálnátok a helyemben? Nagyon szeretem és semmi gond nem volt közöttünk.

Nem értem ezt az egészet!

2011. júl. 16. 13:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Tudod ez egy genetikai stb sz*rságos dolog.mindenkiben benn van a 'vadászösztön',még ha van is valakije. Te se ennél minden nap rántott húst, nem igaz?
2011. júl. 16. 15:03
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen kapcsolatok nőtagjaitól szokták ezen az oldalon két gyerek után kérdezni: és nem volt semmi jele, hogy ilyen?
2011. júl. 16. 17:28
 13/13 anonim ***** válasza:

ha valóban - tegyük fel, hogy - nem is csalt meg:

1. akkor is ez egy hurt-comfort játszma. jól megbánt, hogy aztán kibékülhessen. mindketten szeretitek ezt játszani vagy csak ő?

2. vagy ha tényleg csak rossz napja volt, akkor mi van: ha rossz napja lesz, azt majd mindig rajtad vezeti le?

2012. máj. 16. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!