Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek elvárhatják a...

Szerintetek elvárhatják a barátnőim, hogy a párom mindig hazafurikázza őket?

Figyelt kérdés

Hetente egyszer kb szoktunk csajestézni. Mikor befejezzük, mindig felhívom a párom, hogy jöjjön értem autóval. Egyik barátnőm se lakik arra amerre mi, mégis volt, hogy hazavittük őket, mert késő volt meg ilyenek. De ez elég nagy kerülő nekünk és ugye a benzin sincs ingyen. Tegnap este nem vittük haza egyik csajt se, láttam rajtuk, hogy furcsálták kicsit, utalgattak finoman, hogy merre mentek?( mintha nem tudnák, hogy hol lakunk)

Szerintetek elvárhatják, hogy minden alkalommal hazavigyül őket?

Jah és hárman vannak, a város külömböző pontjain laknak, elég macerás mindet elvinni, ha meg csak egyet viszünk el, az megint nem jó.

22/L

2011. júl. 16. 08:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
70%
Még barátnőket sem lehet mindig ingyen vinni. Én pl. szívesen elviszem a barátnőm, pedig messze lakunk egymástól. De ő is annyira elkényelmesedett, hogy velem oldatja meg az összes problémáját. Múltkor üzletből vittem neki nagyobb dolgot haza, és egyáltalán nem közeli üzletből. Meg sem kérdezte, hogy tartozik-e valamivel. Előtte baleset érte az egyik családtagját, szó nélkül mentem érte kórházba, de kb. meg sem köszönte. Én szívesen viszem ide-oda, de nem rendszeresen... Ő a legjobb barátnőm, mégis úgy gondolom, hogy elkényelmesedett mellettem. Magamnak köszönhetem, hogy elvárja, hogy menjek érte, hisz én szoktattam rá eleinte, de ettől függetlenül szeretem őt.
2011. júl. 16. 09:58
 12/18 anonim ***** válasza:

Nem várhatják el.

Ha vendéglátó vagy általában, akkor meg végképp nem.

Mindenki oldja meg az oda/visszajutását, - nem illik számító módon kihasználni mások jóindulatát.

Sokféle módon le lehet nevelni erről a jóindulattal tudatosan visszaélőket.

Más program...

Üzemanyaghiány...

Rosszullét...

Műszaki probléma...

Családi probléma...

Áthidaló megoldásként úgy "segíteni", hogy egy, az útvonallal nagyon nem összeegyeztethető helyen "tudjátok kitenni" őket - egy kupacban...

Aki nem veszi észre magát, azzal észre kell vetetni önmagát.

2011. júl. 16. 10:30
 13/18 anonim ***** válasza:
44%

értem is gyakran eljön az uram, ha nincs erőm hazamenni :)

aki arrafelé akik, annak felajánljuk, de aki valami halálkukiján, az értelemszerűen el sem várja, mert van benne annyi jólneveltség.

mi lenne, ha hozzátok közel tartanátok a csajbulit, és akkor te hazamehetnél gyalog, és nem fennék a barátnőid a fogukat a fuvarra? :)

2011. júl. 16. 10:42
 14/18 A kérdező kommentje:
Én nem fogok semmedigse gyalog menni emiatt. A legközelebbi hely is tőlem kb félórára-40 percre van gyalog, nem fogok magassarkúban, éjjel 12kor mászkálni egyedül, csak hogy ne legyenek megsértődve. Amúgyis utálok gyalogolni, és elég kihalt helyen lakunk, éjjel a franc se mászkál arra. Nem fogok eygedül hazajönni, mikor tud értemjönni a barátom. Amúgymeg nem rajtam múlik igazán a dolog, hanem a barátomon, övé az autó, ő fizeti bele a benzint, nem várhatom el tőle, hogy hazafurikázza minden barátnőmet. Ha úgy állnánk anyagilag, ahogy nem állunk, akkor megtennénk, de tényleg mind összevissza laknak, nem esnek útba, messze is, nem olyan közel mint mi, és a kocsi is sok benzint fogyaszt.
2011. júl. 16. 12:01
 15/18 anonim ***** válasza:
25%

"Elvárhatják", mert már megszokták.

De egyébként nem.

2011. júl. 16. 12:01
 16/18 anonim ***** válasza:

jólvanna! nem kell letámadni. nem írtad azt sem, h hol laksz.

én Bp-en, itt van éjszakai közlekedés is, szóval hazajutok busszal vagy villamossal, nem kell, h a barátom cipeljen. ha van ideje, és nem ivott aznap, akkor megkérdezi, h eljöjjön-e értem, ha nem, akkor megyek egyedül.

2011. júl. 16. 13:41
 17/18 anonim ***** válasza:

12:01:

"Én nem fogok semmedigse gyalog menni emiatt. ... nem fogok magassarkúban, éjjel 12kor mászkálni egyedül"

Hát ez remek! De a "barátnőidtől" elvárnád ezt.

2011. júl. 16. 21:46
 18/18 A kérdező kommentje:
Amíg nem volt barátom mentem taxival, nem vártam el, hogy más pasija vigyen haza.
2011. júl. 17. 08:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!