Szerintetek elvárhatják a barátnőim, hogy a párom mindig hazafurikázza őket?
Hetente egyszer kb szoktunk csajestézni. Mikor befejezzük, mindig felhívom a párom, hogy jöjjön értem autóval. Egyik barátnőm se lakik arra amerre mi, mégis volt, hogy hazavittük őket, mert késő volt meg ilyenek. De ez elég nagy kerülő nekünk és ugye a benzin sincs ingyen. Tegnap este nem vittük haza egyik csajt se, láttam rajtuk, hogy furcsálták kicsit, utalgattak finoman, hogy merre mentek?( mintha nem tudnák, hogy hol lakunk)
Szerintetek elvárhatják, hogy minden alkalommal hazavigyül őket?
Jah és hárman vannak, a város külömböző pontjain laknak, elég macerás mindet elvinni, ha meg csak egyet viszünk el, az megint nem jó.
22/L
Nem várhatják el.
Ha vendéglátó vagy általában, akkor meg végképp nem.
Mindenki oldja meg az oda/visszajutását, - nem illik számító módon kihasználni mások jóindulatát.
Sokféle módon le lehet nevelni erről a jóindulattal tudatosan visszaélőket.
Más program...
Üzemanyaghiány...
Rosszullét...
Műszaki probléma...
Családi probléma...
Áthidaló megoldásként úgy "segíteni", hogy egy, az útvonallal nagyon nem összeegyeztethető helyen "tudjátok kitenni" őket - egy kupacban...
Aki nem veszi észre magát, azzal észre kell vetetni önmagát.
értem is gyakran eljön az uram, ha nincs erőm hazamenni :)
aki arrafelé akik, annak felajánljuk, de aki valami halálkukiján, az értelemszerűen el sem várja, mert van benne annyi jólneveltség.
mi lenne, ha hozzátok közel tartanátok a csajbulit, és akkor te hazamehetnél gyalog, és nem fennék a barátnőid a fogukat a fuvarra? :)
"Elvárhatják", mert már megszokták.
De egyébként nem.
jólvanna! nem kell letámadni. nem írtad azt sem, h hol laksz.
én Bp-en, itt van éjszakai közlekedés is, szóval hazajutok busszal vagy villamossal, nem kell, h a barátom cipeljen. ha van ideje, és nem ivott aznap, akkor megkérdezi, h eljöjjön-e értem, ha nem, akkor megyek egyedül.
12:01:
"Én nem fogok semmedigse gyalog menni emiatt. ... nem fogok magassarkúban, éjjel 12kor mászkálni egyedül"
Hát ez remek! De a "barátnőidtől" elvárnád ezt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!