Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Letezik olyan pasi aki soha...

Letezik olyan pasi aki soha semmilyen korulmenyek kozott nem csalna meg a baratnojet?

Figyelt kérdés
Akit nem lehet elcsabitani, mert szerintem nincs az a pasi aki nemet tudna mondani egy gyonyoru lanynak.
2011. júl. 15. 10:41
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
100%

az én párom se csalna meg, úgy gondolom, és végül is az a lényeg, hogy így gondolom, tehát megbízok benne, nem is adott okot rá, hogy ne tegyem

az első szerelme csúnyán megcsalta, azt hiszem tudja, milyen ez a harmadik fél számára és nem tenne ki ilyennek

2011. júl. 15. 10:49
 12/42 anonim ***** válasza:
80%
és még valami,van egy csaj,aki sokáig nyomult a páromra,volt köztük egy kis kaland anno,amikor még nem ismertem,de amint mi összejöttünk találkozót beszélt meg a csajjal és közölte h akkor ennek itt vége,mert velem van...ennek már több mint 3 éve,néha még próbálkozott a csaj msn-en,meg közösségi oldalakon,de le lett koptatva...így járt...amúgy a hideg ráz attól a csajtól...:)
 13/42 A kérdező kommentje:
Epp ezen vitatkoztam az egyik baratommal, aki persze tobbet akar tolem, de en csak baratsagot.Na a lenyeg hogy nagyon nyomul ram.Es meg kerdeztem tole, ha mondjuk lenne egy baratnoje es en kesobb beprobalkoznak nala akkor mit tenne.Az volt a valasza nehezen de nemet mondana.En ezt nem hiszem el.
 14/42 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen, de az már nem pasi, hanem FÉRFI. Érzitek a különbséget?
2011. júl. 15. 10:51
 15/42 anonim ***** válasza:
100%

létezik ilyen, egyik ismerősöm már több mint 30 éve van együtt a feleségével és még mindig imádják egymást , soha nem csalta meg az asszonyt.

a gyermekem apja is ilyen, ő azt mondta hogy akkor inkább elhagyna de soha nem csalna meg.

2011. júl. 15. 10:52
 16/42 anonim ***** válasza:
100%
Pl az én párom. Azt mondja, nem látott még olyat, aki kellene neki, ő nagyon figyel mindent, hogy a nő természetes legyen (smink, műdolgok kilőve) és a természetére, intelligenciájára is figyel. A környékünkön inkább a műcsajok vannak többen, szóval tényleg alig van okom félni, főleg, hogy drága férjem itthon ülős, ha elmegyünk valahová, inkább morog a csajokra, minthogy dicsérje őket, mert annyira a klasszikus a zsánere. Na, persze az ördög sohasem alszik, de nálunk ez nem lenne megcsalás, mert azt mondta, gyűlöli az ilyet (szülei csalták egymást titokban), szóval ha talál valakit helyettem, aki--- és elsorolta, miben kéne " megfelelnie" (főzés, házimunka, minden gondolata kitalálása,gyereknevelés, helytállás az ágyban) akkor szólna nekem, és elválnának az útjaink, s csak ez után menne a másikhoz. Előtte nem. Jó pár éves házasság után hiszek is neki, de nem hiszem, hogy elhagyna, mert túl jó neki :D
2011. júl. 15. 10:53
 17/42 anonim ***** válasza:
65%
Az én párom a "légynek se tudna ártani típus", mégis becsapott. Jött egy erőszakos, nyomulós nő, és tessék.
 18/42 anonim ***** válasza:
28%

igen van:155 cm,120 kg,kopasz,szemüveges,fogatlan,büdös szájú.garantáltan hűséges típus.

viccet félretéve,nem nagyon hiszek benne,hogy lenne ilyen.mondani mindent lehet ugye,de a valós tények nem hazudnak.30/F

19/42 ava87 ***** válasza:
85%
SZERINTEM a férjem engem sosem csalna meg, de hát ott a kulcsszó, hogy szerintem. Én róla ilyet még feltételezni sem tudnék. De hát ki az, aki ilyet szeretne feltételezni? Gondolom senki.
2011. júl. 15. 10:56
 20/42 anonim ***** válasza:
100%

Párom eléggé vallásos neveltetést kapott és teljesen biztos vagyok benne h sosem csalna meg. 3 éve vagyunk együtt.

22/L és 24/F

2011. júl. 15. 10:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!