Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyával nagyon összevesztem,...

Anyával nagyon összevesztem, ami tettlegességig fajult. Tiszta kék-zöld foltos vagyok, és rettentő sok hajam kitépte. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem tudom elviselni,gyűlölöm!!!Tegnap bepiált,és mondtam neki,hogy nem kéne...Erre,hogy ameddig ő keresi a számba a kenyeret addig ne szóljak semmit. Aztán elkezdett velem kiabálni,amit én se hagytam,és csúnya dolgokat mondtam,mire teljesen megbolondult és ha nincs ott apu agyonüt. Mit tehetnék ilyen esetben? Nem tudok vele együtt élni,de még tanulok, és rokonaim sincsenek már akihez esetleg elköltözhetnék.
2011. júl. 15. 09:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
78%
látleletet akkor is vetess, ha nem akarsz feljelentést tenni - és most azonnal irány a családsegítő, anyád mellé kell a felügyelet
2011. júl. 15. 10:15
 12/15 A kérdező kommentje:
Az előbb elbeszélgettem vele, nagyon megbánta,nagyon sajnálja ami történt, nem érti mi ütött belé,teljesen ki van ez miatt,de higgyem el,hogy soha nem bántott volna...Meg ígérte soha többet nem lesz ilyen,és én remélem. Megbánást látok rajta.
2011. júl. 15. 10:42
 13/15 anonim ***** válasza:
88%
a következő eset után is meg fogja bánni, meg a harmadik, sokadik után is...pláne az utolsó után :S
2011. júl. 15. 11:19
 14/15 anonim ***** válasza:
84%

Tapasztalatból mondom, sosem fogod megbocsátani neki, lehet hogy nem fogsz nap mint nap gyűlölettel ránézni, de sosem fogsz már úgy nézni rá, mint ezelőtt. Ha továbbra is látsz rajta ilyen agresszív hajlamokra utaló jelet, próbáld meg rábeszélni, hogy menjetek pszichológushoz..

Sajnos nekem ez nem sikerült, és szörnyű érzés, hogy egyszerűen már nem érdekel mit csinál velem/magával, nem is próbálkozok segítségnyújtással többé. Ha egy pici esélyt is látsz, ne hagyd, hogy veletek is ez történjen!

2011. júl. 15. 11:43
 15/15 anonim válasza:
Először is figyelembe kell venni, hogy ittas volt, ami enyhítené a büntetését. De ha valóban megbánta, és úgy ismered, hogy amit egyszer megbán, azt többé nem követi el még egyszer, akkor szerintem nem kell a felesleges cirkusz. Ha azonban még egyszer előfordul ez, akkor már tényleg érdemes csinálnod valamit! Egyébként mennyire volt súlyos ez a verés? Nagyon látszanak azok a kék-zöld foltok (látható helyen vannak, sok van belőlük... stb.)? És az a "rettentő sok haj" amit kitépett, az is nagyon látszik, mekkora részen kb.? Azért az is fontos, hogy mennyire súlyos az eset...
2011. júl. 17. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!