Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyibe kerülhet egy tetkó?...

Mennyibe kerülhet egy tetkó? ÉS vajon mit fognak szólni? :D

Figyelt kérdés

17 vagyok, szeretnék csinálni egy ilyen tetkót, de nemtudom mennyibe kerülhet, és nemvagyok nagyon eleresztve:S

remélem anyám nem szól be, elvégre már 17 vagyok...

2011. júl. 14. 21:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Szerintem tök jó, nekem tetszik.

Amúgy ha rám hallgatsz, várjál még vele amíg nagykorú leszel. Főleg, hogy normális helyen meg se csinálják szülői engedély nélkül, és ne akard tudni, miféle betegségeket össze lehet szedni nem normális helyen. Szóval várjál még 1-2 évet, gyűjtögess rá, és ha majd 1-2 év múlva is akarod, akkor hajrá.

Én is 17 vagyok, és akarok majd tetkót is, csak kicsit nagyobbat(konkrétan az egész bal lapockámra). Még gyűjtögetek, meg várok amíg 18 leszek. Bár van olyan jó fej anyám, hogy megengedje most is, de én inkább várok. Már 14 voltam amikor kitaláltam a mintát. Ha eddig nem változott a véleményem, remélem ezután se fog.

17/L

2011. júl. 14. 22:13
 12/20 anonim ***** válasza:
40%
Csináltass bátran, legalább több esélyem lesz a pasiknál:D
2011. júl. 14. 22:21
 13/20 anonim ***** válasza:

Sosem voltam se ellene, se mellette. Igazabol nem is foglalkoztatott a gondolat.

Aztan huszonakarhanyevesen elso szerelmemmel elmentem Afrikaba, ahol hennaval csinaltak egy mintat a kezemre. Az egesznek varazsa volt. Lefotoztam a mintat es kb. masfel evig nezegettem, h de jo lenne ha ez mindig rajtam lenne. Aztan ratetovaltattam a labfejemre. Bokatol labujjig es kb. 6-7ezer volt (nagyon regen)

Mar elmultam 30 mikor reszt vettem egy szamomra vilagot megvalto esemenyen. Annak az esemenynek a logojat tetovaltattam a hasamra, bugyivonal ala. Az kb. 4cm atmeroju es 10ezerbe kerult kb. 3 eve. Ez szamomra egy fontos szimbolum ami az 'ujaszuletesemre' emlekeztet.

Ne siesd el, ha erzed a kesztetest ugyis megtalal a megfelelo minta. Csak azert mert valakin jol all ne csinald, foleg ne ugy keresd a motivumot, hogy "hm, kene egy jo kis tetko.. melyik legyen?... hm, aszem ez lesz az...." Igy NE!

Es ha mar megvan a minta akkor is varj vele, adj neki idot, hogy beerjen, hogy teljesen biztos legyel benne, hogy ezt akarod, mert ha mar megvan, akkor orokre veled marad.

2011. júl. 14. 22:25
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

ma 22:25 meg annyit, hogy az a legutolso, hogy mit fognak szolni. Senkinek nem szamit a velemenye, csakis az amit te erzel. Te fogod hordani, magadnak csinalod.

Ha masok velemenyere ennyire adsz, akkor tetovalast a vilagert se csinalj, mert ugyis lesz valaki aki utalni fogja, te meg sz*rul erzed majd magad.

2011. júl. 14. 22:27
 15/20 anonim ***** válasza:
Hát szerintem a szüleid nem nézik majd jó szemmel. És szerintem ne csináltass, majd megbánod. Ami 17 évesen vagány, majd tiz év múlva nem lesz az.
2011. júl. 14. 22:29
 16/20 anonim ***** válasza:
62%

EMBEREK! Hagyjátok már! Nem azt kérdezte, csináltasson-e, hanem hogy mennyi. Mellesleg a szögesdrót helyett a horogkereszt jobb lenne.

Sok sikert! ;)

2011. júl. 14. 22:31
 17/20 anonim ***** válasza:

ne csináltasd meg!

én 16 évesen csináltattam, nagyon megbántam!!! nekem is a karomon volt, még a kánikulában is olyan felsőt hordtam ami takarta :S az eltávolítás persze vagyon...

nem szabad ennyi idősen meghozni ilyen döntést, de egyébként jobb helyen nem is csinálnak 18 év alatt.

nekem szüleim szalonjába csinálták :S

27 évesen átvarrattam, most nagyon szép, és örülök neki hogy olyan van a karomon (és most már a lapockámon is) amit szeretek és tetszik :)

2011. júl. 14. 22:31
 18/20 anonim ***** válasza:

szögesdrót? na nemár

ez komoly?

majd 20 felett nem győzöd takargatni annyira megbánnád..

2011. júl. 14. 22:41
 19/20 anonim ***** válasza:

Nekem az egész alkarom 23 ezer volt. Ebböl 3 ezer csak a festék ára (színes, jó minöségü). Kettöt meg ingyen csináltak nekem. Egyiket sem bántam meg, pedig a legelsö egy nagyon vad korszakomban készült, de pont ez benne a pláne.

Még a kislányom nevét szeretném többek között felvarratni egy "Én pici pónim" figurával (nagyon szereti). Meg még lesz egy pár, mert tetoválásfüggö vagyok :))

Amúgy óránként 5 ezer forint a munkadíj....amit emlìtettél szerintem maximum 2 óra, az 10 ezer...

23/N

2011. júl. 14. 23:22
 20/20 A kérdező kommentje:
köszi szépen:)
2011. júl. 14. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!