Egy ilyen embert tényleg szeretnek, vagy csak kihasználnak?
15 éves lány vagyok,9 hónapos koromban fogadtak örökbe.Ezt elsős koromban tudtam meg,most 10.-es leszek egy egészségügyi szakközépben.Megkapok mindent a szüleimtől,szóval laptop,saját szoba,ruhák(nem túl márkás,de nem is szakadtak),édesség(azt anya veszi,én sosem mondtam,hogy kell),internet,mobil,tévé a szobámban(nem nagy,nem LCD,csak egy kicsi Orion,de szeretem).Segíteni szoktam,visszabeszélni is néha sajnos,amiért bocsánatot kértem már sokszor anyától,mert észhez térítettek és rájöttem,hogy nincs miért sírnom gyakorlatilag.Apám az részeg,a nap 24 órájában büdös az alkoholtól,volt,hogy elesett,volt,hogy anya vakarta fel a földről.Undorodok tőle,vannak a kicsik felé pedofil hajlamai,de nem nagyon mutathatom ki és nem is mutathatom ki az utálatomat,csak közömbös vagyok vele.Anya miatt teszem ezt,mert néha régebben úgy összevesztem apámmal,hogy anya azt mondta,hogy ő bizony öngyilkos lesz.Nem túl erős jellem ő sem,gyenge,érzelmileg kiszolgáltatott egy alkoholistának és a zsarnok keresztanyámnak,aki a testvére.Sok pénzt elvettek,a lakásunk(otthonunk jobban mondva) jelzálogban van a traktorjaik meg a többi mezőgazdasági gépjeik miatt.
Nem cigizek,nem drogozok,nem járok diszkóba,mert vinni akarom valamire az életben.Szóval voltak nézeteltéréseim anyával mostanában,mert valamiért mindenki azt mondja,hogy a rossz oldalamra változtam a középsuli után most így nyáron is.Ez nem esett jól,próbálok változni,még jelenleg változóban vagyok.Próbálok kedvesebb lenni,mindenben egyetérteni anyával meg apámmal.Nehéz mondjuk mindig fejet hajtani nekik,hogy oké,minden rendben..,miközben a mosoly mögött szomorúság van,mert nem mondhatom ki,hogy mit tudok.Egy ismerős(anya volt munkatársa) mondta nekem,hogy keresztanyám azt mondta anyámnak,mikor ő is ott volt,hogy idézem "Mit vársz?Örökbe fogadtad."..azért is sírtam egy sort,de anya nem látta szerencsére,de ő nem is mondta volna ezt el nekem.Fájt neki is gondolom,hogy a szemére lett ez vetve.Milyen testvér az ilyen?Aki ahol csak tud,keresztbe tesz,fájdalmat okoz.De anyának az egyetlen testvére ő csak,aki nagyon befolyásolja anyát.Nem tudok emberként tekinteni keresztanyámra sem apámra sem,mégis fejet kell hajtanom anya miatt.:/ legszívesebben távolságtartási végzést kérnék mindegyiktől,de az meg hogy nézne ki?:/ vagy szólnék a gyámügynek,hogy tegyenek valamit,mert ez így nem jó.Ebben a családban unokatesómék,anya és mama van csak nekem,senki más.Miattuk döntöttem a maradás mellett,és mert nem nagyon tudok semmit sem tenni.
Mindenkivel bájcsevegést azonban nekem sincs gyomrom kezdeményezni..az annyira szánalmas szerintem.
Mit tennétek ti?
Köszönöm a véleményeket.
A pedofil hajlamok régebben velem szemben is láthatóak voltak,egyszer megfogott hátul(de csak kicsit,és érdekes h anya előtt,de ő nem szólt neki érte.:/)..nagyon megutáltam akkor ezért.
Most meg unokatesóimnak(2 férfi) vannak feleségeik,az egyiknek két gyereke-egy kislány és egy kisfiú,a másiknak egy kisfia van és feléjük mutatkozik a hajlam,mivel tudja,hogy én már feljelenteném,mert van eszem.Megtehetném,nem?:/
Remélem nem fog.Addig is próbálok ügyelni magamra..és megváltozni,hogy jó legyek anyának..:/
Még tanácsok,vélemények?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!