Tényleg hisztis lettem volna?
A munkatársaimmal ma elég rendesen összekaptunk. Apróságnak tűnhet, de engem nagyon zavar.
A lényeg, hogy egy kis teremben ülünk (számítógépes munka) és állandóan megy a légkondi. Az rendben van, hogy 1-2 órára bekapcsolják, de nem bírom 8 órán keresztül elviselni. Ráadásul 16 fokra állították...
Az utóbbi időben folyton meg vagyok fázva, fáj a derekam, a fülem és egyértelműen a légkondi miatt.
Ma emiatt vesztünk össze és kikiáltottak hisztis libának..
16 fok? Nem normálisak.
Nálunk 26 fokra van rakva, de így is egész nap ki-be kapcsolgatjuk, senki nem bírja. A kollégának a szeme fáj, nekem a vállam.
Honnan tudod, hogy nem zavarja őket? Csak lehet, a meleg még jobban. Ezt akkor tudod meg, ha rákérdezel. A klímát pedig ki kell pucoltatni szakemberrel. A szűrőket, főleg, ha moshatók, magad is kipucolhatod, csak az előlapot kell felemelni a legtöbb fali beltérinél. Az ablak alatti kivitelűek, amiket ismerek, nem tartalmaznak szűrőt, viszont egy sima radiátorhoz hasonlóan tisztíthatók.
Koncentrálj mostantól a megoldásra, ne a problémán rágódj! Az nem visz előre önmagában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!