Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem akarok koszorúslány...

Nem akarok koszorúslány lenni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szeptemberbe lesz az uncsim esküvője és felkért hogy legyek koszorúslány de én nem szeretnék az lenni 1 van rajtam némi felesleg 15kg.. 2, szégyenlős vagyok.. 3, és hogy csináljam hogy ne bántsam meg.. Köszönöm a válaszokat! 18L
2011. júl. 14. 10:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
ha toppon nem is leszel de sokkal jobban fogod érezni magad az 100%. ha látványos az eredmény te is magabiztosabb leszel és elégedett.
2011. júl. 14. 10:43
 12/13 anonim ***** válasza:
66%
ez nagyon jó ötlet amit mondtak. Plusz olyan szabású ruhát kell választani ami előnyös és majd a maradék 5 kg sem fog látszani.
2011. júl. 14. 10:45
 13/13 anonim ***** válasza:

ha te úgy érzed, hogy kellemetlenül éreznéd magad akkor ne vállald el, mond meg neki, hogy ne haragudjon de te nem érzed magad csinosnak ahhoz, hogy koszorús lány legyél. Nem hiszem,hogy megharagudna.

Nem régiben voltam esküvőn és volt egy nem kövér de kicsit ducibb koszorúslány is és a ruhától még nagyobbnak tűnt, nem állt neki jól ez a habos ruha. Pedig átlag ruhában nem látszik rajta a felesleg, de ez a ruha nagyon kiemelte.

2011. júl. 14. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!