Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? (kérdés rövid. )

Mit csináljak? (kérdés rövid. )

Figyelt kérdés
Az a szitu, hogy barátokkal csináltunk egy házibulit, de mivel senki nem ért rá kénytelenek voltunk a barátnőmmel elmenni bevásárolni. Úgy beszéltük meg, hogy mi fizetünk, később elosztjuk és a többiek ideadják a pénzt. Voltam olyan naiv, hogy kifizettem mindent én, most meg szabályosan könyörögnöm kell nyavalyás 2ezer forintért, ugyanis az egyik barátom közölte, hogy neki most nincs pénze és az anyjának sincs otthon 2ezer forintja, majd hozza. Nekem ez eleve furcsa, ugyanis utálok tartozni, de azt még jobban utálom, ha nekem kell könyörögnöm a SAJÁT pénzemért. Hogy mondjam meg a srácnak, hogy ideje lenne kifizetni a számlát, úgy hogy ne legyek bunkó?
2011. júl. 13. 21:11
 1/8 anonim ***** válasza:
majd 10.-e környékén kérd tőle legtöbb helyen akkor kapják meg a fizetést és akkor lehet, hogy majd add az anyja neki pénzt. Ha most nincs pénze hiába kéred nem tudja oda adni.
2011. júl. 13. 21:18
 2/8 anonim ***** válasza:
10-e környékén van fizetés, és neki már 13-án nincs pénze? Nem hiszem. Kérd el tőle, ne hagyd magad, és ne legyen rossz érzés, elvégre tartozik neked, 'köteles' vagy behajtani rajta!
2011. júl. 13. 21:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Ne várj vele mert aztán elfelejti .
2011. júl. 13. 21:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Ne félj attól, hogy bunkó leszel. Ő nem volt bunkó, mikor habokra a te pénzeden szórakozott.
2011. júl. 13. 21:22
 5/8 anonim ***** válasza:
61%

Hát ez ciki helyzet...

Velem is előfordult már,hogy moziba mentünk kb. 7-en és nálam 10ezres volt kitalálták,hogy fizesse valaki egybe akinél sok pénz van(én) és majd a többiek visszaadják neki,mert így könnyebb.Hát a fele nem lett visszaadva.

Úgy is jártam már hogy mekibe mentünk barátnőmmel és megbeszéltük,hogy majd együtt kifizetjük a kaját,úgy gyorsabb.Kikértük a kaját,fizetésre került sor...barátnőm kint hagyta a járműben a pénzét....hát akkor én fizetek.Kb 5 ezret fizettem,ebből kb 1000-et-1500-at adott vissza.

2011. júl. 13. 21:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy neked kínos szóba hozni a dolgot, mert nem ez volt az eredeti megállapodás. Te örülnél a legjobban, ha megengedhetnéd magadnak, az ilyen "grátisz" vásárlásokat. De sajnos nem engedheted meg. Oldja meg, hogy belátható időn, kb 24 órán belül visszakapd a pénzedet. Ennyi.
2011. júl. 13. 21:24
 7/8 A kérdező kommentje:
A vicc egyébként az, hogy marhára nem szegények, sőt. Épp most terveznek kocsit venni, ráadásul ma együtt jöttünk haza és végig azt ecsetelte, hogy milyen hiperszuper új telót akar venni. Nem vagyunk szegények, de anyumékkal élek, nincs fizum és nyár van, jobb helyre is tudnám tenni a pénzemet. Köszi az eddigi válaszokat!
2011. júl. 13. 21:29
 8/8 anonim ***** válasza:
ha van pénze és még dicsekszik is vele, hogy ő telefont vesz akkor követeld.
2011. júl. 13. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!