Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 35 éves férfit mi vesz rá...

Egy 35 éves férfit mi vesz rá arra, hogy elhagyja a családját egy éppen hogy 20 éves lányért?

Figyelt kérdés
2011. júl. 13. 20:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A férfiak szeretik az újdonságokat és a "friss húst". Igazából ha minden megvan, normális párkapcsolatban él, nem tudom hogy lehet védekezni ez ellen.:S De amit írtam az sajnos tény..
2011. júl. 13. 21:06
 12/15 anonim ***** válasza:

az én apám 30 évesen lépett le egy 20 éves csajjal.

ilyen a természete, és sajnos volt mit örökölnöm. utálom magam emiatt és küzdök is ellene, de néha nagyon nem megy.

2011. júl. 13. 21:13
 13/15 anonim ***** válasza:

én szfv-i vok :)

Kérdésedre a válasz: épp azért, mert fiatal.. Viszonylag irányítható még, szép a bőre, energikus, még nem fásult meg, nem szült gyerekeket, lendületes, stb.. Szerintem ilyesmi miatt..

Persze, a férfiaknál ez ösztön.. Tisztelet a kivételnek, mert van, aki sosem hagyná el a családját sem, vagy a barátnőjét sem más miatt, fiatalabb, v. akár idősebb miatt sem, egyszerűen, mert szereti és hűséges marad, nem másra van szüksége és ezt tudja is.

2011. júl. 14. 06:55
 14/15 anonim ***** válasza:
Biztos meg volt rá az oka. Talán tul hamar kötelezte el magát..Szerintem hülyeség ez a "friss hus" meg "kapuzárási pánik" dolog, hiszen nem egy 50-es férfiről beszélünk.
2011. júl. 14. 13:25
 15/15 anonim ***** válasza:

Egyébként nem is biztos, hogy az a lényeg hogy egy 20 éves lányért hagyta el.

Vannak olyanok akik örök életükre ilyenek maradnak..

De amúgy nem értek annyira hozzá, nem vagyok férfi. Így csak találgatni tudok. :/

Őszintén szólva egyébként ettől én is félek, hogy majd egyszer, 20 év múlva, amikor családban élek, a férjem elhagy valakiért, én meg majd csak találgathatom az okát.:( Elég sok ilyet hallani manapság és nem túl megnyugtatóak ezek a dolgok..

2011. júl. 15. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!