Mit lehet tenni ebben a szituációban? (végrehajtás)
eleve 5 év után ha nem történik semmi akkor elévül az ügy és nem fogják behajtani, ha ők közben próbálgatták behajtani és apudnak végig volt munkahelye akkor már rég elkezdték volna levonni.
És nem mindegy hogy 2.67000 vagy 2.670000 szóval a nullákkal csak okosan bánj.
Az ügyvédi tanácsadás meg valahol ingyen van valahol nem, nálunk az egyiknél 10 ezer volt a másik már 40 ezerért fogadott minket de az írt is választ.
én elköltöztem otthonról így ott nem találtak és megkerestek a munkahelyen keresztül. A telefon sem az én nevemen van mégis azon hívtak. Ha akarják akkor őt is megtalálják.
De azt nem értem, hogy 100 ezer hogy megy fel 2 millió fölé. Nekem 300 ezer 3 év alatt 500 ra ment és az is az otp.
Végül is belegondolva nálam is volt olyan, hogy anyumat és apumat fenyegették hogy fizessék ki helyettem. De velük nem tudtak mit kezdeni, mert semmi közük nem volt a dologhoz.
no. mivel magam is folytattam le (igaz, hogy hatósági, de) végrehajtási eljárást, talán segíthetek:
a tartozás összegét ráterhelhetik apukád fél ingatlanára. de ez az utolsó lépés, ezt megelőzi a munkabérből letiltás, bankszámla-inkasszó, ingófoglalás (pl. a kocsija).
szóval nyugi legyen, fél házat nem lehet árverés útján értékesíteni, az otp-nek meg csak apud részéhez lehet max. köze.
nem köll begerjedni attól, hogy írnak 1 fenyegtő levelet, eszetekbe ne jusson helyette kifizetni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!