Egyetem vagy a párotok?
Figyelt kérdés
Párotok külföldön van. Te belföldön kell tanulj. Mit választanál. Szerinted párod idővel hazajönne?2011. júl. 13. 15:53
11/24 anonim válasza:
Az előző párom nem tudott volna rávenni, hogy vele menjek külföldre, így elvégeztem a sulit, na de ő sem ment ki. A mostani párommal bármikor kimennék, de a sulit befejezném mindenképpen, és addig ő sem kérne ilyen választásra míg nem fejezném be. De én ezen már túl vagyok.
12/24 anonim válasza:
Én a páromat választottam, bár nem ugyanebben a helyzetben. Egy cseppet sem bánom.
13/24 anonim válasza:
Jah, és nem vagyok szerencsétlen idióta^^
14/24 anonim válasza:
Szerintem az egyetem biztosabban hangzik. De mivel nem vagyunk egyformák meg igazából ez nem sok info így nem tudom biztosan.
15/24 anonim válasza:
Egyedül ti tudjátok, milyen szoros közöttetek a kapcsolat, mennyire bíztok egymásban, együtt képzelitek-e el a jövőtöket? Csakis egymással tudjátok megbeszélni, minden kapcsolat kicsit más, kívülről, ismeretlenül nem lehet felelősségteljes választ adni erre. Nektek együtt kel döntenetek!
17/24 anonim válasza:
Külföld. Hogy miért? Otthon tanultam, majd dolgoztam. Iszonyatos felelősség + semmi fizetés és a szabadnapjaim is borultak az állandó stressztől. Az utolsó filléremből kijöttem. Kevés felelősséggel járó munka, normális fizetés és szabadidőmeben tanulok, kirándulok, élvezem az életet. Előbb kellett volna kijönnöm.
18/24 anonim válasza:
Egyetem.
Lehet,ha kimész a pároddal külföldre,pár hónap/év után szakítotok(kívánom,hogy ne így legyen) és akkor ott leszel képzés nélkül és mehetsz,amerre látsz...
19/24 anonim válasza:
Az egyetemet választanám.
Igazából a tudásomat később kamatoztathatom, ezért jó lenne egyetemre/fősulira menni majd. Viszont ha nagy a szerelem és a párom időnként haza tudna jönni úgy is kibírnánk, amíg befejezem a sulit. Ha pedig a kapcsolatunk megromlana, legalább időben kiderül, hogy nem passzolunk össze.
Egyébként mivel németet tanulok idegen nyelvként kevesebb lehetőségem lenne külföldre menni, mintha angolt tanulnék.
16/L
20/24 anonim válasza:
Attól függ mennyire vagyunk régen együtt milyen komoly a kapcsolat és mennyire szeretjük egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!