Feltekeny vagyok allandoan, pedig nincs okom. Mit tegyek?
Lány vagyok, a barátom ugyanilyen volt, pár alkalom után mondtam neki hogy mehet ahová akar, de nekem így nem kell, köszönöm szépen. Ezen nagyon sürgősen változtatnod kell, ha nincs okod!
2011. júl. 13. 13:34
Egyértelműen magaddal nem vagy kibékülve, nem hiszed el, hogy számára te vagy a No.1.
Kösd le magad inkább valamivel.
2011. júl. 13. 13:37
Próbálj meg vele komolyan beszélni az érzéseidről. Közösen találjatok valami megoldást erre. Ha csak visszafojtod a féltékenységedet,és neki nem mondod, az nem jó. Csak felülkerekedik rajtad.
Mondd el neki, hogy féltékenyebb vagy az átlagnál. Legalább tudni fogja, hogy mit érzel.
2011. júl. 13. 13:39
Te magad fogod őt egy másik karjába taszítani,ezel a viselkedéssel.
2011. júl. 13. 13:39
5/12 A kérdező kommentje:
haho??? orulnek ha eloszor el olvasnatok a kerdest, utanna valaszolnatok!!
nem mondtam neki hogy feltekeny vagyok. csak magamban gondolkozom neha hulyesegekrol... ennyi. sosem mondtam meg neki hogy feltekeny lennek. egy eve vagyunk egyutt. minden nap szinte latjuk egymast. :)
Szia, ugyan ebben a helyzetben voltam, bár nekem egy icipici alapom volt arra hogy féltékenykedjek (munkatárs bepróbálkozott de végül nem nyert ;)), na szóval mi úgy oldottuk ezt meg hogy sokat beszéltünk erről a témáról. Őszintén mondd el neki amit érzel, mert így a gyógyszerekbe/alkoholba fogod magad sodorni, illetve a párodat egy másik nő karjaiba. Magaddal pedig törődj nagyon sokat, járj sportolni, csináltass új frizurát, keress új hobbit, kösd le magad. Nekem ezek mind beváltak!!!Jobban elfogadom önmagam és a(z ön)bizalmam is visszaállt a régibe! Most már az sem érdekel ha csak nőkkel elmegy valahová :)
2011. júl. 13. 13:57
Haho! Elolvastam a kérdésed és arra válaszoltam :)
Pont azt mondom, hogy beszélned kéne vele erről. Mert a féltékenység olyan, mint egy időzített bomba. Bármikor robbanhat. Ő meg szegény lesni fog, hogy neked most mi bajod van, eddig nem voltál ilyen. Ha tudja, hogy ilyen problémáid vannak, azzal sok mindent megelőzhettek.
2011. júl. 13. 13:59
te, tök mindegy, hogy magadban őrlődsz-e vagy hangosan, kihat mindenre
2011. júl. 13. 13:59
nem mondtam neki
A komunikáció a kapcsolat alapja.
Mert egyszer csak leüvöltöd a fejét a közértben, mert rá mert nézni a pultos csajra ,ott fog kammillázni szegény,hogy most mivan?
2011. júl. 13. 14:01
10/12 A kérdező kommentje:
azt hiszem, legjobban magammal van bajom, hogy nem tetszem magamnak. pedig sokan mondjak hogy szep vagyok. csak nem birom magam elfogadni. es azt sem ertem hogyan tetszhetek neki. erzem hogy szeret. es nem zavar ha megnez valakit. mert enis szoktam mondani ha megy az utcan egy csaj h milyen erdes es szep arca van. megmondja ha ugy van ha nem... csak ha veletlenul nem vagyunk egyutt delutan, akkor jutnak ilyenek eszembe... remelem atmegy ez... mert csak igy nyar kornyeken jott ez ram... mint egy hulye, ... koszonom az eddigi vlaaszokat.
Kapcsolódó kérdések: