Miért ilyen igazságtalan az élet? A pasi tök boldog, én meg magam alatt vagyok?
Azon tűnődtem a minap, hogy miért van ez így:
Voltbarátom csúnyán viselkedett velem a kapcsolatunk alatt, nem bánt velem jól. :(
Ennek ellenére én voltam olyan hülye, hogy vele voltam, de ő meg bármit megtehetett. :(
Mindent megadtam neki és ez is kevés volt.
Vagyis:
-ő tök bunkó volt és mégis ott volt neki egy nő, aki szerette és amit csak szeretett volna, megkapott tőle.
-a nő egy rossz kapcsolatban élt, de mégsem hagyta ott, mert elvakította a szerelem
Ezek után ő megismert egy nőt, akivel olyan szerencsésen alakultak a dolgai, hogy összejöttek és a pasi full boldog. Persze nem irigylem senki boldogságát, csak rossz érzés, hogy neki (a bunkó viselkedése ellenére) minden összejön és boldog, mindig talál magának lányt. Hogy lehet ilyen szerencsés valaki?
Főleg azért lehet így, mert Te még most is vele foglalkozol, míg Ő önmagával foglalkozik. Legyél Te is önzőbb, foglalkozz magaddal, sokkal jobban jársz! Ez az én meglátásom. :)
43/F
Igen, az élet igazságtalannak tűnik, ha így nézzük. De az exed pontosan ugyanolyan, mint előtte.. Lehet, most elvakítja a szerelem, és emiatt fűt-fát megtesz a lányért, ideálisnak tűnik a kapcsolatuk. Nyilván a ti első időtök is nagyon szép volt, különben nem szeretsz bele. Aztán jön a feketeleves, a pasi visszatér önmagához, a csaj pedig pont úgy jár, mint te. Ahhoz egy bizonyos jellem kell, hogy egy nő elviseljen egy ilyen viselkedésű pasast élete végéig, és én bizony nem irigylem, aki ennyire önbizalomhiányos vagy ennyire képtelen normális kapcsolatra, ezért éri be ennyivel..
Az én exem is hasonló alak, és ugyanilyen okok miatt szakítottam vele. Sokat tanultam az esetből.. ő azóta sorra szedi fel a jobbnál-jobb csajokat, velük van egy ideig, majd szétmennek, mert túl sokat kellene alkalmazkodnia vagy mert nem teszi, és a nő dobja őt. Persze ameddig fiatal, addig minden pasi őt irigyli és minden nő őt akarja megszerezni, hiszen jó pasi, és kelendő.. Csakhogy már évekkel ezelőtt, megismerkedésünkkor (7 évvel ezelőtt) is arról álmodozott, egyszer lesz egy nagy, boldog családja, tökéletes feleséggel az oldalán. Ezt viszont ő soha nem fogja elérni.. ő nem jó társ és nem lenne jó apa, nincsenek meg benne azok a tulajdonságok, amik ehhez kellenének. Így tehát megrekedt az élet egy szintjén, és bár most lehet nem bánja, de később nagyon fogja fájlalni, hogy nem sikerült elérnie, amire vágyott.. Főleg, ahogyan a volt barátnői sorra férjhez mennek, családot alapítanak, csak ő nem halad semerre..
Ilyen alakkal tenyleg nem kell foglalkozni...semmi ertelme. Csak a sajat energiad, idod pazarlod vele.
Milyen szinten volt bunko veled? Miket csinalt?
(Lehet ebbol mas is tanulhat.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!