Szeretnék max 1 órára kimenni, de nem enged anyám, mert meleg van. Mit tegyek? 17l
Elromlott az mp4-em, most hívott a szervizes pasi, hogy érte mehetek.
Holnap délelőtt lehet elenged, de nem biztos. Jó lenne most érte mennem.
...amúgy is mindentől ennyire félt.
A háztömbünktől 3 percre van egy szabadtéri színpad. Szombaton ott voltam egy koncerten, és azon veszekedtünk, hogy ha vége, akkor kijön elém.
Magsavérnyomásos vagyok. Gyógyszert szedek, így nem szokott baj lenni, de tudom, hogy a bajt nem lehet kiszámítani...
Hát engem se engedne anyám, hiába vagyok felnőtt. Főleg magas vérnyomással... O_o Rosszul leszel, az utcák elég kihaltak, senki nem segít egy darabig, akkor mi van?
Tegnap voltam kint, a buszmegtől 5 perc a séta, és majd az aszfalthoz égett a lábam, pedig nem vékony a cipőm talpa. Szerintem csak aggódik érted, ami ebben az esetben teljesen jogos is.
Holnap reggel felkelsz, legkésőbb 8-9kor tuti nyit a szervíz, akkor még nincs ilyen dögmeleg, menj akkor.
(és ilyen időben tényleg könnyen rosszul lesz az ember, én tavaly információs voltam egy sétálóutcán, hát pár hét alatt össze nem számolom, hány embert láttam elájulni...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!