Hogyan köszönjem meg az Anyukámnak?
Még jún. 25.-én anya elvitt Fluor koncertre, éjjel fél egykor, és tudja hogy én egyszerűen imádom a gyereket, ezért vitt el. Szerintem nem sok szülő tenné meg azt a gyerekének hogy éjjel elviszi koncertre, ott ül mellette és vigyáz rá éjjel 2-ig. Anya nem nagyon szeret vásárolni, nincs oda a fülbevalókért, a legújabb divatért, és sminkelni se szeret. Nem idős, 33 éves.
Most lesz még egy Fluor koncert, fél órára a városunktól (majd augusztus elején 23:30-kor) és azt mondta, hogy ha nem túl drága a belépő, és nem korhatáros akkor elvisz engem, és a bnőmet.
Én egyszerűen nem tudom hogy hogyan köszönjem meg neki. Virág meg a csoki szerintem túl átlagos, kézzel meg nem tudok készíteni semmit, mert a kézügyességem a 0 alatt van. :/ Valami különlegeset szeretnék neki adni. Ötlet?
Lécci ne oltogassatok! Azért se mert nem szereted a Fluort, és azért se hogy "minek viszi el az ennyi idős lányát egy koncertre ilyen későn". Szerintem nem nagy kérés!
És köszi előre is a válaszokat! :))
13/L
Én meg annak örülnék, ha majd egyszer, ha lesz végre gyermekem, ilyen rendes, hálás lenne, nem venné készpénznek, hogy mindent megkap amit csak akar.
Öröm volt olvasni a szavaid, hogy vannak még ilyen kedves fiatalok!
Amúgy tényleg bárminek örül szerintem egy anyuka, amúgy sem azért csinálja ezeket, mert visszavár cserébe valamit.
amit szívedből gondolsz tedd azt és biztos boldoggá teszed!
Köszönöm!! Az utolsónak különösen. :)
a mosogatás azt hagyjuk, mert azt alapból én csinálom mindig. :) Meg a szobámat is én takarítom ki, de ez szerintem alap dolog. Inkább kiteregetek, leszedem a ruhákat, csinálok neki reggelit stb. :)
Köszi.! :)
Anya hétvégén megint elvitt egy éjféli Fluor koncertre úgyhogy ezt nem hagyhatom annyiban!
Nekiálltam a szívnek... Háát, nemtom ebből mi lesz. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!